SUNDAY MORNING

E sover som en sten då Elian är vaken, vilket är aningens irriterande. Samtidigt som jag bara älskar tex det tidigar morgonmyset då Elian drar mig i ansikte o näsa, pratar högt o skrattar då jag blåser honom på kinderna o busar i magen. Jag tror han får minst en miljon pussar varje morgon, han är ju så GO! E sover lugnt bredvid oss, haha det måste vara en manlig förmåga. De litar förmodligen så stenhårt på oss Mammor att vi ALDRIG låter barnet skrika/må dåligt så de sover sin sömn....grr lite av den egenskapen önskar jag mig + att E börjar VAKNA.

Jaja jag är glad idag ändå, men funderar hit o dit på kickoff om vi ska hänga på eller faktiskt vara hemma bara jag o Elian. Tror det blir supermys, men samtidigt så är jag himla trött om dagarna nu när han vaknar o käkar lite på natten. Oavsett om jag lägger mig i tid så somnar jag inte på flera timmar. 

Solen strålar o vi är alla friska, DET är viktigast! Ska ta en kopp välling o städa badrummet, sen gröt kl 9 o somna om! Om det behagar lille klumpen som faktiskt somnade om vid bröstet imorse en liten stund....


Kommentarer
Postat av: Lisal

håller med dig, solen skiner och vi är friska är de viktigaste :)

2007-04-15 @ 11:06:53
URL: http://liiiisaa.blogg.se
Postat av: Suzanne

Åh vad jag känner igen det där gumman!!
Mmm, det är verkligen aningens irriterande när de bara sover, sover o sover - det är tur att vi älskar dom så mycket, annars skulle de ha varit ute på hal is ;-)

KRAM gumman

2007-04-15 @ 11:12:37
Postat av: natalie

så skönt att solen lyser :)

2007-04-15 @ 11:24:56
URL: http://nataliestankar.blogg.se
Postat av: Sofia Style

ha en strålande dag nu!

2007-04-15 @ 11:47:34
URL: http://sofiacarlberg.blogg.se
Postat av: Ante

Solen är varm...
Kolla mina nya bilder :-)

2007-04-15 @ 11:53:26
URL: http://www.kempo.nu/index_swedish.htm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0