Fredagsmorgon!

Killarna somnade om även imorse, de är så söta tycker jag då förstås =) Väckte dem då jag tände rosa lampan och sökte underkläder. Elian var såå tröttis och gnuggade sig i ögonen och ville kramas. Lille vän, vi älskar dig så. Jag gick tidigt och de tog en soft morgon. Elian grät inte ens då E gick ifrån dagis. WOW!

Kommentarer
Postat av: Angel

Härligt,framsteg =)

2008-01-11 @ 09:02:55
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: kristin

Hej, nice blogg. Melike :)

2008-01-11 @ 09:10:41
URL: http://kickans.blogg.se
Postat av: Cina

Åh plutten,vad bra att det går så bra nu. Jag vet hur det känns i mammahjärtat att lämna sina sötisar och gå när de gråter det är inte lätt.

2008-01-11 @ 09:41:59
URL: http://pojkarnabus.blogg.se
Postat av: Carolina

Ville bara önska er en härlig och rolig helg! Se till att njuta av tiden tillsammans och av att bara vara.
KRAM:)

2008-01-11 @ 10:41:48
URL: http://langta.blogg.se
Postat av: Prinsipesan

Japp vi kör igång en ny tävling.
Denna gången handlar det om Prinsipesan -10.
Nu gäller det att var påhittig och komisk.
Den person som under dagen kommer med den bästa förklaringen
till varför man inte ska banta, vinner helt enkelt.
Priset? 1kg Godis!

2008-01-11 @ 10:42:09
URL: http://prinsipesans.blogg.se
Postat av: hampus60

Hej, vill bara tipsa om text intill bild. Ett förslag att prova. Det är inte alltid så lätt att finna lämplig bredd på bilden, nu ser Du den är för smal men Du känner väl till bildprogrammet Paint som man

justerar bilder med.
T.ex. brukar jag öppna

mina digital-camera-bilder som är jättestora och justera dem med Bild / Ändra storlek för att använda dem på internet. En digital bild

brukar jag ändra från 100% till c:a 30% det brukar bli lagom.
T.ex. brukar jag öppna mina digital-camera-bilder som är jättestora och justera dem med Bild / ändra storlek för att använda dem på internet. En digital bild brukar jag ändra frän 100% till c:a 30% det brukar bli lagom.>align=right är koden i bilden till höger
Det är inte alltid så lätt att finna lämplig bredd på bilden, nu ser Du den är för smal men Du känner väl till bildprogrammet Paint som man justerar bilder med. T.ex. brukar jag öppna mina digital-camera-bilder som är jättestora och justera dem med Bild / Ändra storlek för att använda dem på internet.

2008-01-11 @ 10:49:21
URL: http://blogg.passagen.se/osbydata
Postat av: hampus60

Hej, vill bara tipsa om text intill bild. Ett förslag att prova. Det är inte alltid så lätt att finna lämplig bredd på bilden, nu ser Du den är för smal men Du känner väl till bildprogrammet Paint som man justerar bilder med. T.ex. brukar jag öppna mina digital-camera-bilder som är jättestora och justera dem med Bild / Ändra storlek för att använda dem på internet. En digital bild brukar jag ändra från 100% till c:a 30% det brukar bli lagom. T.ex. brukar jag öppna mina digital-camera-bilder som är jättestora och justera dem med Bild / ändra storlek för att använda dem på internet. En digital bild brukar jag ändra frän 100% till c:a 30% det brukar bli lagom.
align=right är koden i bilden till höger. Det är inte alltid så lätt att finna lämplig bredd på bilden, nu ser Du den är för smal men Du känner väl till bildprogrammet Paint som man justerar bilder med. T.ex. brukar jag öppna mina digital-camera-bilder som är jättestora och justera dem med Bild / Ändra storlek för att använda dem på internet.

2008-01-11 @ 10:52:31
URL: http://blogg.passagen.se/osbydata

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0