Mina girls på jobbet!

Nu är jag hemma efter en del to dos. Men kan inte fixa så mycket då mitt kort är försvunnit men jag har en aning om vart det är så jag hoppas att jag strax har det i min hand igen =)

På jobb skedde oväntade ting så jag och tjejerna gick ut och shoppade bullar men de var tyvärr inte så goda men trevligt att komma ut med sina favvisar är det alltid =)


Jag, Zryan och Anne.

Lite synd är det att jag fortsatt ej är i toppform (även om jag vissa stunder försöker och faktiskt tror att jag är det ) eftersom vi skulle ha barnvakt och fest hos oss imorgon för att vi båda två fyllt år. Men som det känns nu känns det som ett bad move. Ni som tror att jag vill att ni ska tro att jag är gravid är ju bara för sköna. Jag skrev att jag inte är det och sen skriver någon inom en sekund att "jo som du håller på så vill du ju att man ska tro det". Såna gånger får jag hur mycket bättre självförtroende som helst då jag inser hur det hålls på. Om jag inte skriver att jag mår dåligt då jag gör det så är jag sååå falsk och nej ditt liv kaaan inte vara så fab osv... Men om jag skriver att jag mår illa efter en magsjuka och skriver på skoj att ni inte behöver spekulera i det ( inlägget är raderat, orkade ej alla löjliga kommentarer) så hugger ni på det. Jag tycker faktiskt att det liv jag valt att leva är fantastiskt. Mestadels, alla har ju bad days och faktorer omkring som kan göra en svag och ledsen.

Men att hacka på andra hjälper aldrig. Ta tag i dig, ditt liv. Vad vill du, varför trivs du inte på jobbet? Varför trivs du med din sambo? Det finns ALLTID något man kan göra och att börja dagen med ett leende och glädjas åt andras ( dina vänners, familjs osv) framgångar och lycka borde göra dig lycklig.
Så nu ska jag börja fokusera på er underbara läsare istället, det är ni som gör att bloggen fortsatt ligger öppen. Detta startade som en grej för att hålla min familj uppdaterad om mitt Osloliv men också som en dagbok för bara mig. Nu är det lite mer än så men jag kommer inte acceptera massa trams, det är inte värt det.

Kommentarer
Postat av: Hanna

jag tycker du är underbar! "Jag tycker faktiskt att det liv jag valt att leva är fantastiskt." underbar kommentar!! och jag hoppas att fler kunde känna så. jag är äldre än dig men strävar ändå för att en dag kunna ha den syn på livet du har.. stå på dig och försök strunta i allt folk tycker!!

2008-01-17 @ 15:30:18
Postat av: Malin

Man blir glad av att läsa din blogg! Ni verkar vara en supermysig familj och du verkar vara en kanon tjej som verkligen har fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe. Trist att människor inte kan unna andra lycka utan måste vara elak. Jag hoppas iaf att du fortsätter skriva och inspirera som du gör så bra och att du och din familj får ett bra 2008. Hälsningare Malin

2008-01-17 @ 15:40:34
Postat av: linda

din blogg är helt underbar, jag älskar den. är inne flera gånger om dagen för och se om du skrivt någon och jag blir så glad när du har gjort de. :) du lyser upp i januarimörkret, fortsätt med de. :) bamsekram

2008-01-17 @ 15:40:39
URL: http://tabortallaord.blogg.se
Postat av: Josefine, Malmö

Tycker det är fruktansvärt med alla som blir mobbade/trakaserade i sina bloggar. Har inte folk något bättre för sig. Ibland kan jag själv läsa en blogg och kanske störa mig på person som skriver men då struntar jag helt enkelt i att läsa den bloggen. Skulle aldrig få för mig att skriva en kommentar i stil med: tror du att du är så himla snygg och pefekt. Du passar inte alls i den tröjan osv. Folk som gör det är så himla elaka. Visst måste man konstruktiv kritik men oftast är det inte det utan rena personangrepp... usch!

Jag tycker du verkar vara en väldigt bra & fin person.
Ha en bra dag! Kram Josefine

2008-01-17 @ 15:43:27
Postat av: Anna

Det är väl ingen som varit elak mot dig? Varför så känslig? Folk måste väl få ha åsikter!?

Hade förstått dig om du fått hot och om nån kallat dig elaka saker men här har det ju bara varit åsikter. I verkliga livet då? Säger du upp bekantskapen med alla som inte tycker som du eller har du satt pli på alla? ;)

Tagga ner!

2008-01-17 @ 16:11:33
Postat av: Lotta

Du verkar vara en underbar person, så mycket positiv energi som jag får av att läsa din blogg varje dag är det svårt att hitta i vardagen. Fortsätt kämpa med ditt liv, du är värd allt gott! Funderat på att bli personlig coach? Tror du skulle passat superbra! :)

2008-01-17 @ 16:26:16
URL: http://loxxas.blogg.se
Postat av: Eva

Livet blir vad man själv väljer att göra det till. Att ha en positiv inställning till livet är ju underbart! Tyvärr så har inte alla på denna planet det. Josefin keep up the good work!

2008-01-17 @ 16:40:29
URL: http://www.evanpevan.blogspot.com
Postat av: Sara

Härligt att höra att du sätter ner foten mot läsare som hackar på bloggare. Förstår inte alls varför man läser en blogg om man stör sig så mycket på den som skriver. Fortsätt skriva! Jag tycker att du verkar vara en underbar person!

2008-01-17 @ 16:43:03
Postat av: Nora, Helsingfors

Hej, kollar in i din blogg alltid emellanåt, men har aldrig kommenterat tidigare. Min analys av att folk skriver idiotiska kommentarer är att det handlar om ren och skär avundsjuka för att du är så positiv, i alla fall för det mesta, i 99 % av inläggena och för att du skriver ut dina kärlek till din familj. Visst kunde du säkert också skriva en massa negativa saker, alla har väl sitt bagage, men du har i stället valt att betona det positiva. Fortsätt med det, det är en styrka! Jag tror det är många som drömmer om precis det du har - ett vanligt liv med mycket kärlek och det är säkert många fler som kunde ha det också om de bara fokuserade på det positiva. Skall nog själv också bli bättre på att uppskatta det jag har! Kram på dig

2008-01-17 @ 17:02:36
Postat av: Anonym

du har en toppen blogg

2008-01-17 @ 20:39:11
Postat av: Anonym

du har en toppen blogg

2008-01-17 @ 20:39:21
Postat av: Frida

Så sant det du skriver Josefine. Jag måste bara få säga att det är så fantastiskt kul att läsa i en blogg ( alltså din) hur possitiv du är till allt. Och för att inte tala om hur kul det är att ÄNTLIGEN få läsa hos en människa som blir glad för andra människors framgång. TÄNK om vi alla skulle ha Josefines energi och se så ljust på det mesta i livet som hon gör.Jag menar Josefine kan till och med skriva med glädje att hon skall gå och byta en blöja på sin son.Jag blir bara SÅ glad av att läsa din blogg Josefine! KEEP UP THE GOOD WORK!
Har sagt det förr och säger det igen, din blogg är bäst och då menar jag verkligen BÄST!

Önskar dig och din familj en riktigt trevlig helg.
Kram

2008-01-17 @ 20:41:00
Postat av: Maria

Fortsätt skriva Josefine - du inspirerar mig och många andra med din oändliga glädje, energi och humor! Du är sååå härlig, en absolut favorit. Blocka IP-nummer eller lösenordsskydda så slipper du trams med dumma kommentarer, men sluta inte skriva! Stor kram och ha en fin fredag och (snart) helg :)

2008-01-17 @ 20:49:32
Postat av: josephine

jag är så imponerad av dig du ÄR FAB!! jag blir alltid på bra humör av att läsa din blogg, kyra på dig =) kram

2008-01-17 @ 20:59:55
URL: http://andreajosephines.blogg.se
Postat av: jennie

Kan inte alla bara sluta skriva FAB!!!!
pinsamt...

2008-01-17 @ 22:21:22
Postat av: Em

Bra inlägg! Jag gissar att folk som kommer med elaka kommentarer om ditt liv, måste vara grymt missnöjda med sina egna.
Ha en bra helg!

/Em

2008-01-18 @ 08:38:39
Postat av: Nettis

Jag håller på dig Jossan, du verkar vara en glad och possitiv tjej och det hoppas jag att du fortsätter att vara... Strunta i alla knäppisar och fortsätt vara dig själv..
Kramisar från Nettisen

2008-01-18 @ 09:11:29
Postat av: josefine

TACK i massor!!!

2008-01-18 @ 20:09:58
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0