Vi har FUSKAT!

På semestern har vi inte alls gjort som vi lovade dagis, att INTE vagna Elian.... Nyss var han supertrött och bara skrek då jag la honom i vagnen. Men TVÅ minuter senare sussar han som en prins, tur för oss! =) Jag har glömt att skriva om hans nya tänder som nog förklarar skriknätterna i Åre. Så snart är tandraden nede komplett ( iaf det som syns)

Nu ska jag passa på att duscha och krypa ner med E. HAr bytt stolsöverdrag här och småstädat ut julen. Det känns skönt. Vitt, fräscht och NYTT!


Kommentarer
Postat av: Sofia S

Vännen!
Jag har hamnat i liknande dielemma! Vi har fått bära upp vår vagn (bor i vindsvåning) för Hedda vägrar sova någon annanstans på dagarna! Vad ska jag göra? Man vill ju inte att hon ska skrika och vara missnöjd? När vi lägger henne i vagnen somnar hon som en prinsessa med en gång..
Mama-tips snälla! :-)
Puss o Kram!

2008-01-01 @ 12:58:19
URL: http://sofiass.blogg.se
Postat av: josefine

Oj så jobbigt!!! Jag tackar varje dag för hiss... Men vi får lägga honom i vagnen ( han sover ute där och hemma) men inte dra...Han somnar GÄRNA då det gungar rejält ( trivdes i min mage då jag for omkring =)) men nu börjar vi trappa ned då de inte har tid på dagis.. Jag har ju gått massa prommisar så han är van att somna gungigt... Men han somnar INTE i sin säng på dagen. Hmm... Har ni en resevagn? Det har vi inne om vi vill lägga honom inne utan att sen lägga ut honom på balkongen. Annars shoppa en!
KRAM

2008-01-01 @ 13:35:02
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Sofia S

Ringde min mamma som jag vet hade resevagn till min lillebror och de har kvar den så den ska hämtas nu i dagarna! Så får vi testa det. Längtar efter vår och sommar, då kommer det kännas sååå mycket skönare, man kan sitta ute och läsa tidning osv samtidigt som hon sover! Gå till stranden eller parken med en kaffe och bara njuta! :-) Här är det snöblandat regn och storm för tillfället! Jag har också städat ut julen så nu är jag IKEA-besök-sugen! ;-) Trevlig fortsättning på dagen! Kram!

2008-01-01 @ 14:40:41
URL: http://sofiass.blogg.se
Postat av: Hannah

Åh men det är ju inte så lätt! =( Man vill ju att de ska kunna somna, för annars blir det ju ändå ite bra! Vår dotter har sovit i sin egen säng sedan födseln,men nu när hon har varit sjuk så mkt så har hon fått ligga mkt i vår säng, mysigt men samtidigt jobbigt: ingen av oss sover bra då!
Så nu försöker vi att ha henne i sin egen säng mer, men det är inte lätt!

Gå på din magkänsla, om Elian är trött och bara kan sova i vagnen, låt honom göra det utan få skuldkänslor, det kommer lösa sig på dagis sen ändå!

Kram o lycka till!=)

2008-01-01 @ 14:51:43
URL: http://cupcakegirl.blogg.se
Postat av: josefine

Hannah: TACK! Men själva vagnen är okej men inte att dra =) Lycka till med sängen, vi har haft samma problem men det är ju SÅ mys att sova ihop samtidigt som man absolut sover bäst ensam. Men det brukar lösa sig!
kram

2008-01-01 @ 15:21:21
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Charlotte

Hej och God fortsättning!
Måste fråga en sak ang din förlovningsring- vi har varit och tittat på ringar och jag fastnade för en som är lite lik din, alltså med en sten i (fast du har 4 mindre va?) men iaf "min" hade en större sten och en mindre på var sida- det jag undrar är att du har ju din ring ganska stor i storleken, finns det ngn speciell anledning till det eller är det bara för att du tycker det känns bättre? Började tänka på den när jag provade den... :) KRAM & HA EN BRA DAG! (mitt nyårslöfte att börja blogga är nu igång, försöker bara få lite ordning på sidan- kika gärna in ikväll :))

2008-01-01 @ 15:31:46
URL: http://upptagnamamman.blogg.se
Postat av: josefine

Charlotte: GRATTIS för det första =) Min ring består av fyra princesscutdiamanter i mitten sen tre st diamanter på varje sida om den. Storleken på omkrets menar du eller att stenen är stor? ;) Storleken på ringen beror på att jag har smala fingrar men lite bredare knoge så jag kan tyvärr inte ha en mindre. MEN jag planerar att fixa så att den sitter tightare med vigselringarna. Då det är en stor och tung diamant snurrar den lätt då den är tung. Men jag ÄLSKAR den =) Lycka till!
Kramar

2008-01-01 @ 15:37:47
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Anonym

Tack för svaret! Okej, men då vet jag lite mer! Svårt det där med storleken på ringen, iom att det är diamanter i den så ska man ju inte justera storleken för mkt då det tydligen är risk att stenarna lossnar... Hur som helst är din ring hur underba som helst! Kram! (Ps. har precis kommit in från en prommenad i SNÖN, jepp, första snön i Karlstad iår och Alex älskade det!)

2008-01-01 @ 16:26:27
Postat av: Engla

Jag känner mig alldeles för ny för att ge tips, men vi skiljer på dag och nattsömn. Hon sover bara i sin säng på natten, på dagen helst i babygymmet där vi bäddat med fårskinnspläd och filtar. Hon sover också gärna i vagnen men där sover hon bara då vi är ute och går, lägger henne aldrig där annars. Ho kan även vila på dagen i vår säng eller hos mormor/farmor där de bäddat.

2008-01-01 @ 16:29:14
URL: http://www.englasshowroom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0