starkt skrivet

Jag kikade in hos Mia. Skickar varma kramar, du verkar vara så otroligt varm och kärleksfull!
Men jag tror det är en läsare som skrivit det röda? Oavsett båda texterna är starka.

Kommentarer
Postat av: Soffan 7

Hej!
Ja det var en läsare som skrivit det i rött. Mia har ständigt en dialog med sina läsare genom att alltid kasta ut en fråga som mynnar ut i många intressanta svar och funderingar. Man blir nästan alltid stark berörd. Ha en skön helg! Kram

2008-01-25 @ 10:12:03
Postat av: E

Hej Josefine!

Först vill jag tacka för en underbart skriven blogg, så full av kärlekt och postivit energi och bra skrivet. Blir alltid lika glad av att läsa den.

Ville bara säga att jag förstår tjejen i rött. Min sambo lämnade mig häromdagen efter att har varit nere ett längre tag, då han inte känner för ngt längre vet han inte heller om det har att göra med att hans känslor för mig har försvunnit eller om det har att göra med inget annat fungerar i hans liv just nu. Det enda han ber mig om är att ge honom tid, även om han vet att han riskerar att förlora mig så är det något han måste göra för att få klarhet i vad han vill. Det gör så otrolig ont i mitt hjärta mest för att jag kan inte vara med honom är han mår dåligt men oxå att veta att det kanske aldrig blir vi två igen. Dock vill jag tro och hoppsas att är det äkta kärlek så övervinner den allt och är det inte det så skulle det ta slut för eller senare ändå!
I vilket fall som helst, när något sånt här händer är det viktigaste att man inte förlorar sig själv samt att man låter sina vänner ta hand om en, för det är det enda sättet att klara sig igenom.

2008-01-25 @ 14:37:53
URL: http://enharligtid.blogg.se/
Postat av: Leifagnete

Wow Pete, what an amazing new site you have now; great therapy and loads to contemplate. Thanks for building my new art/design site - can not wait to see the end result.

2009-09-07 @ 10:15:32
URL: http://leifagnete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0