Snart helg!

Inatt sov Elian hela natten 19-6.45 det är så skönt! Men jag är lika trött ändå. Idag går dagen seeegt. Men snart är det lunch. Imorgon då vi vaknar är det FREDAG och helg, jippie!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj nästan tolv timmar, då e han nog en pigg kille på dagis sen :)

2008-01-31 @ 10:42:15
Postat av: Nina

Hej,
har aldrig kommenterat forut, men jag foljer ert liv flitigt! Kul med lite 'glam' mitt i vardagen tycker jag. Jag har en fraga angaende er 'gamla' Skiphop vaska. Jag vantar varat andra barn i mars (den aldsta ar drygt 2 ar nu) och ar intresserad av en skiphopskotvaska. Men vi bor i holland och den verkar inte saljas har, sa jag kan inte titta pa den utan maste troligen kopa via internet. Vad tror du, ar den stor nog for 2 barns grejer? Jag ar lite osaker pa formaten, eftersom den ar djupare an den ar bred, ar det ett problem att fa upp sakerna som ligger pa botten? Du var ju nojd over vaskan skrev du men tror du den ar okej for 2 barn ocksa?
Nina

2008-01-31 @ 10:53:25
Postat av: Sofia S

Ibland spelar det ingen roll hur länge och bra våran lilltjej sover, man är trött ändå! Men du har rätt inställning, sega dagar ska man blicka framåt och i morgon är det som du säger FREDAG! underbart! Vi kommer ha långhelg med kalas och grejer, min sambo är ledig i dagarna tre och vi ska även iväg på lite shopping. Ni har ju en massa skoj att se fram emot också, partaj osv. Härligt! Det är viktigt att unna sig vardagslyx när man har sega dagar, idag passar jag på att ligga på soffan med smootie och tidning när lillan sover precis som du skrev så gör smootie morgonen lite lättare! :-)
Efter allt detta tjabbel vill jag önska er en härlig helg! Njut! Stora kramar/Sofia

2008-01-31 @ 11:12:21
Postat av: Isabellas pappa

19-6,45 var inte dåligt. Isabella är sjuk så det blev inte så mycket sömn inatt. Som du sa så är det ju fredag imorgon;)

2008-01-31 @ 12:55:54
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/
Postat av: Rating Agentur

I found all information to be intriguing and motivational. It was meant for me to find this website without even having any intention of looking for subjects in this area.

2009-04-28 @ 14:05:53
URL: http://rating-agentur.blog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0