Skötväska Skip Hop Pronto

I eftermiddag då vi åkte iväg på shopping så passade jag på att testa den nya skötväskan som jag fått ifrån Barnlycka!
Vi har denna skötväska och har varit väldigt nöjda med den och E har glatt slängt den över axeln utan problem. De finns ju i massa fina färger men vi körde på klassiskt svart. Nu känner jag dock att skötväska är lite för avancerat då vi oftast byter kissblöja medans Elian springer =) Sen är det inte lika många blöjor och ombyten som behövs nu när han är en storkille heller.

Så vi fick testa Skip Hop Pronto
Jag slängde ned två blöjor, våtservetter, strumpbyxor och en body. Den låg under vagnen och det var skönt att slippa den stora skötväskan som oftast bara innehåller mina saker så nu kunde jag ha en egen handväska. Så denna rekommenderar jag verkligen!

image3178



Den innehåller en genomskinlig röd plastbox också.


Utfälld, en skötbädd som man kan lossa med hjälp av en dragkedja. Alltid fräscht att ha sitt eget underlag på offentliga toaletter.


Fylld med saker och en tetra välling to go. Men den använder vi aldrig, bara nödfall. Tänker att de på box måste innehålla konserveringsmedel? Vi kör alltid pulver hemma, endast resor eller i nöd som han får dricka dessa färdigblandade.

Betyg på denna skötväska blir full pott! Dessutom är den så enkel och ren i sin design.

TACK Barnlycka!♥


Kommentarer
Postat av: Pethra

Den verkar vara hur bra som helst!
Vi har en Skiphop i rosa manchester men jag har aldrig varit riktigt nöjd och den du tipsar om skulle nog passa oss utmärkt... Tack för tipset!

2008-01-24 @ 23:13:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0