Happy Morning!

Godmorgon!!

Idag är det torsdag, snart HELG! Idag ska bilskada taxeras och en del annat fixas. Men först kickar vi igång denna dag. Jag ska strax springa ner till bilen med en son på höften, en handväska i armkroken, en vagn som jag skjuter framför mig full med dagisgrejor. Sen in i bilen, köra till dagis ( 1min) lämna det dyraste vi har, pussa, lite gråt, gå bestämt ut och köra till jobbet ( tar ca 1 min). Sen ska jag le mot alla och göra ett bra jobb. Vad har du för planer idag? Oavsett tycker jag att du ska vara snäll mot dig själv och din omgivning!



Jag kör på sommarbilder, det blir roligare så ( eller jag hinner inte med annat =))

Kommentarer
Postat av: Josefine, Blekinge

God morgon!

Jag kollar lite mail + din och Gizmolinas blogg medan jag borstar tänderna. (Svårt att borsta och skriva samtidigt dock! ; ))
Ska sedan sminka mig och hoppas då se lite piggare ut, sover inte så bra eftersom jag har en sparkande bebis i magen som är pigg mellan sisådär klockan 3 och 6! Men det är mysigt och jag är så lycklig för det!
Därefter ska jag köra till jobbet, jobba till 16 och sedan ska jag till Röda Korset där jag ideellt handlägger flyktingärenden. Så det blir en lång men förhoppningsvis spännande dag!

Ha det bra och tack för en härlig och inspirerande blogg!

2008-01-10 @ 08:11:24
Postat av: Angel

Jag själv startar min första dag som teamleader så det pirrar i magen,snart packa alla saker å i väg.Du har supersnygga spiror.Ha en lovey day

2008-01-10 @ 08:34:15
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Zandra

Idag har är de mötenas dag, ett är redan avklarat ;-) Så de blir möten varvat me jobb ;-) Gillar verkligen din inställning me att Le mot alla! De ska jag börja med varje dag ;-) Tack!
Kram Z

2008-01-10 @ 08:54:38
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Anna-Lena

Morrn... Då jag har två sjuklingar här hemma (och pappan är bortrest) ska jag passa så gott jag kan på dem (hann med en dusch och lite mascara innan lilltjejan vakna faktiskt, inte dumt. storkillen kollar på barne-tv på morgnarna;) Jag ska få lite hjälp av farmor i eftermiddag, barnvakt och middag så mot henne ska jag le stort! Plus till mina sköna sjuka barn som behöver alla leenden de kan få! :D

2008-01-10 @ 09:18:32
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Jossan

Hej! Jag ska till doktorn, har något konstigt virus i kroppen, hoppas få veta VAR snart. Min sambo o min älskade son gick precis, till dagis o jobb. Jag ska VILA o din blogg är perfekt då! Kram o ha en bra dag!

2008-01-10 @ 09:29:59
URL: http://jossanochnoels.blogg.se
Postat av: Jennie

Hej jagbrukar läsa din blogg lite då o då, halkade in från Suzannes sida :-)

Tänkte iaf att jag skulle skriva ngt efter att kikat in lite då o då :-) Du skriver roligt och det är kul att följa er vardag :-)

Vad jag ska göra idag? Sonen ska ha sin första dag på the little gym! :-)

Ha en bra dag!

2008-01-10 @ 10:38:01
URL: http://grafiskformgivare.blogg.se
Postat av: Sara

Vilka superheta skor du har på bilden! Så snygga :)

2008-01-10 @ 17:31:03
URL: http://fabulousprincess.blogg.se
Postat av: eline

Men du vad du är snygg! Och vilka fantastiska skor! Var har du köpt dem?

2008-01-10 @ 23:03:23
URL: http://thetruthexactly.blogspot.com
Postat av: josefine

tack!

zara

2008-01-20 @ 21:16:56
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0