I like!


Idag hamnade jag på babyavdelningen inne på H&M och fastnade för deras Organic Cotton-linje. Ni kanske kan gissa åt vem jag shoppade? Min bästa kompis Charlottes lille Prins som fyller tre veckor på måndag =) Jag blev SÅ glad då jag sen på Elians avdelning ( 86 och uppåt) såg LIKADANA kläder. Det är unisex och SÅ sött och skön mjuk kvalitét. Så jeansshortsen och t-shirten shoppade jag och två mjuka tunna shorts ifrån "vanliga" h&m som han kan ha heta dagar på dagis. Lite kul är det ju att "kusinerna" får ha likadana kläder även fast de är sååå långt ifrån varandra.




Många undrar om Elian ska ha smoking, kostym eller liknande på vårt bröllop. Men jag har tänkt mig fina linnebyxor och söt skjorta. Så denna vita fina skjortan ifrån "Organic Cotton" fick följa med hem. Kanske han får ha den då dagen D kommer.


JIPPIE! En cardigan!
De två favoriter jag hittat är de randiga ifrån H&M men denna ifrån Lindex är ju perfekt på morgonen innan dagis då det är svalare. De fanns i brunt också.


Vit fin t-shirt med elefant på.


Perfekt att ha då man ska heja på Norge! ;-)
Apropå att heja på Norge så började det att dåna musik då jag var inne i en butik. Då jag kom ut ur butiken så var hela våningen fylld av människor. Det var Grand Prix vinnaren och Maria ifrån Norge som kom på plats nr 5 som sjöng!


Sköna marina färger ifrån Lindex. Tröjan till vänster har Elian i en grön variant och vi gillar den massor.



Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Vilka söta kläder. Gillar speciellt "keep my eart clean"-tishan. :)

2008-05-29 @ 21:36:09
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: VintageRetroPrinsessa

Guuuuuuuuud så fin earth t.shirten var

synd att dom ej finns vårat hm.

Grymt fin var den.





ha e fin kväll

2008-05-29 @ 22:23:05
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Madelene

Fina kläder du hittat!

Jag är på jakt efter en cardigan till vår son, han är 10 mån och har 74/80 i storlek, skulle vilja ha en marinblå, du kanske har några tips på var man kan leta?

2008-05-29 @ 22:27:42
Postat av: Definitivt preggo

Å, fina! Själv försöker jag hålla mig undan bebiskläder in i det längsta. Det går trögt. Jag är bara i vecka nio i graviditeten, men sjukt sugen på att börja shoppa redan.

2008-05-29 @ 23:02:08
URL: http://definitivtpreggo.blogspot.com
Postat av: Hanna

Vad lustigt, jag shoppade precis likadan tshirt (keep my earth clean)och jeansshorts till min son när vi var i stockholm nyss, köpte även den orangea tshirten m texten "Think about my future". Jättefina och sköna! Har tänkt fota o lägga ut i bloggen men det har inte blivit av och nu ligger dom i tvätten...har dock ett foto där Hugo har på sig den ena.

Har letat efter de cardigans som Elian har, de randiga, men dom verkar vara slut, jättefina är dom!

2008-05-29 @ 23:05:07
URL: http://hannakarolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0