Red goes white!

Nästa helg reser vi till Sundsvall för att fixa några saker innan bröllopet! Vi ska bo hos syster och mysa med dem så mycket vi hinner + provsmaka mat, möta frisören, se på blommor mm. Det ska bli så kul. Dessutom blir vårt kök vitt istället för rött medans vi är borta, TUR för jag har vant mig men känner att jag inte får någon inredningslust då det ser ut som det gör nu. Generellt får jag mer lust att fixa inne om hösten då det blir mörkare och kallare igen.

Just nu springer Elian omkring ute på gräsmattan med E och vi ska strax åka iväg en sväng. Jag lagade kyckling i röd curry med kokosmjölk med ris idag, det smakade helt okej. Elian ÄLSKADE det och åt hur mycket som helst - kul! Nej nu ropar E som har lust att shoppa tydligen, man måste ju passa på då det är på det viset ;-)

KRAM på er! Ni förgyller mina dagar.

Ps. Läser här och var om bloggar, sponsring, reklam osv. Hoppas ni känner att jag visar er då jag skriver om något jag fått? Skriver oftast tack till den som skickat eller vid tävlingar så är det ju för er skull som jag väljer att lotta ut saker som visas här.  Jag LOVAR att aldrig skriva att jag köpt saker som jag fått. Det blir falsk marknadsföring.


Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Till skillnad från i andra bloggar tycker jag att det brukar framgå tydligt när du fått saker att visa upp i bloggen. Mysigt med en helg i Sundsvall. Lycka till med bröllopsförberedelserna! :)

2008-05-29 @ 17:53:19
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: AnnaStina

Darling! Så härligt att du fick iväg alla inbjudningarna :) och så KUL med förändring hemma! Själv har jag fått för mig att jag ska göra om här också.. fast vi nyss "flyttat in" och strax ska resa hem..hmm.. TUR inte JIG är här och kan stoppa mig ;) NJUT kvällen med dina prinsar , själv ska jag - tro det eller ej - krypa upp i soffan nu. Puss & Kram! :)

2008-05-29 @ 18:14:24
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jadå, man förstår att du fått något när du visar upp gåvor!

Fast jag förstår inte varför det blivit så mycket rabalder ang det....



Ha en bra kväll! kram

2008-05-29 @ 19:00:43
URL: http://vardagsmammans.blogg.se/
Postat av: Lilla Fröken

Förstår att ni hellre vill ha vita väggar än röda. Det känns lite fräschare med vitt och så har jag hört att rum med röda väggar själ energi. Huruvida det stämmer eller inte vet jag ju inte. :) Ha en härlig kväll tjejen!

2008-05-29 @ 20:03:33
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0