Sommartiden kills me!

Jag ær så trøtt eftersom det blev seeen kvæll inatt o sen så trodde jag att någon skojade med mig då klockan ringde imorse, men men jag kæmpar på!

Ær så soppasugen så jag ska kika vad man kan køpa før soppa till lunch. Eivind kollar på bilar o finner flera fiiina Audi, men jag vill inte ha automat....

Oj oj vad det sparkar, någon ær vaken iaf :)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Va kul! ska ni köpa ny bil?
Måste kombi nu när babyn kommer eller?
Jag och Jon har varit på möte och kollat upp lite importpriser på en del grejer.. ska bli kul, det gick bra iaf... Ska snart på möte på skolan med styrelsen som jag inte ska va med i längre... Har haft en massa intervjuer med efterträdare så det verkar som att jag kan avgå snart. Hoppas verkligen att det finns någon billig sistaminuten snart så att jag och mariana kommer iväg. Idag öser regnet ner här, hoppas snön åker med =)
Ha det bra älskling. Tänker ofta på dig din lilla tjockis. Skönt att kunna säga så utan att du tar illa upp =)... ja är väl inte den första kan jag tänka.
pusspuss

2006-03-27 @ 15:42:07
Postat av: joss

Haha nej då bara kalla mig tjockis du ;) Ja vi ska köpa ny bil, hans audi cab är liksom liiite liten! Audi / BMW lutar det åt såg även en volvo men jag vill ej ha automat....som han gott kan tänka sig!

Bra att det går framåt m business o att du slipper extra ansvar i skolan!

Jag ska nu ta ett bad o prova somna sen, sover som en kratta på nätterna nu pga sparkar o alla rörelser E gör, haha jag är verkligen redo för vaknätter nu!

Ha en fin dag o stor puss o kram!!!

2006-03-28 @ 08:42:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0