Kvällsfart!

Oj vilken fart Elian fick på slutet ikväll, precis då han gnuggade sig trött i ögonen o var mätt o glad så ville han INTE sova. Hans lilla mage har jobbat på som bara den idag ( säkert pga förkylning) så säkert 15 blöjor har bytts o det var mycket riktigt en till på G, han säger alltid till. Men nu ligger han o ska sova o jag HOPPAS han får sova skönt inatt o sover ut imorgon så han är frisk!

Nu ska jag äta middag, E är hos Tore o jag fick precis ett sms av Tore att E plockade ur hans diskmaskin, det är nästan så jag måste fira mina framsteg =) E fick uppdraget av min Barnmorska som gjorde våra kontroller att dammsuga + plocka i o ur diskmaskinen ( foglossning / bekkenlösning). Jag har inte ändrat på den biten nu, fast jag dammsuger gärna. Jag är liiite mer noggrann. Men då vi bodde på 150 m2 var det FAB att slippa.

NJUT kvällen! är SÅ glad att ni finns, ni piggar upp mig enormt då ni skriver att jag har massa energi, krya på till Elian eller bryr er om om vi haft en tuff natt. HOPPAS ni alla får sova gott o imorgon är det tredje advent.

Oj, nu ser jag att E shoppat "hete lår" åt mig, haha han nämnde att grillade kycklinglår ej fanns varma men såna man kan värma. På förpackningen står: "Når du tror ingenting kan bli hottere, ser vi det som vår oppgave å överraske deg!"
Jag är inte så förtjust i stark mat så detta blir spännande. Förstår ni kanske att mitt skrivspråk blir lite omkastat? Norrmän skriver som det låter o lite hipp som happ tycker jag :)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Men Josefine, om Elian säger till när han skall bajsa vore det ju ypperligt att potträna honom! jag lovar det ÄR fab om något att ha en (allrahelst bajsfritt) blöjbarn...el det där blev en konstig mening men efter 10 boby pump pass på 2 dagar ärman inte riktigt frisk i hjärnan ;)

Sköt om er och hoppas elian kryar på sig!

2007-12-15 @ 21:04:38
Postat av: Johanna

Hoppas att ni får sova inatt!!!(Min tjej har varit förkyld och sovit riktigt dåligt men nu börjar det vända jippi!!)
Åh sömn sömn sömn.Vad viktigt det är!!=)
(Och det förstår man inte förrän man har blivit förälder!) =)

Önskar er en supermysig söndag samtidigt!

2007-12-15 @ 21:22:32
URL: http://mammipappibebis.blogspot.com
Postat av: v

Hej! Verkar som att du har haft en bra dag. Man behöververkligen komma ut lite själv också. hoppas att ni får sova ut ordentligt nu då! Kram!

2007-12-15 @ 22:43:25
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Askagnete

Really great site man!!

2008-09-17 @ 08:16:15
URL: http://askagnete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0