Att göra flera saker samtidigt!

Att sitta i kö i telefonen betyder maila, smsa eller läsa lite på internet. Jag får gjort en del på jobbet och det är det som gör att jag känner mig fri på jobbet och inte instängd. Jag har längtat efter att jobba, men oj oj vad jag längtar efter ett syskon åt Elian nu. Måste vänta lite bara....

Något som jag väntat på är att luggen ska växa! Igår började jag fundera på att klippa den en sista gång, men jag är glad jag ej gjorde det. Vill ju kunna ha mittbena. Detta är en början iaf :)


Jag nyss. Känner mig på ett strålande humör trots två nätter i rad med tre timmars sömn. Inatt låg vi och pratade till ett då vi ej hann ses något igår.

Tävlingen ligger här!

Kommentarer
Postat av: Alvas Pappas Blogg - alvaplutten.blogspot.com

Looking good som vanligt!

Som så ofta delar vi barnupplevelser men du är värre, dina 3 timmar har iaf varit 5 timmar här med skillnaden att jag är helt förstörd... vek man såklart (:

2007-12-18 @ 11:33:54
URL: http://alvaplutten.blogspot.com/
Postat av: v

Ja du ser helt strålande ut! Inte kan man tro att du fått tre timmars sömn iaf! Jag tycker att du passar fint både i lugg och utan....

2007-12-18 @ 12:39:01
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Marielle

Känner igen mig i längtan efter ett syskon till ens liten. Hur lyckas du motivera dig att vänta?
Tycker själv det är jättesvårt men är samtidigt lite rädd hur det blir sen om/när ett syskon är på väg.

2007-12-18 @ 13:10:04
Postat av: Sofia S

Håller med Marielle! Hedda är ju inte alls gammal men jag blir så avundsjuk när jag träffar föräldrar på öppna förskolan som väntar syskon till deras små liv. Men jag måste också vänta lite till. Vill hinna med Heddas första år i livet först, inskolning på dagis och allt det där, utan att känna mig stressad för att jag har en till. Och så måste vi ha större om den drömmen ska bli verklighet. En sak i taget :-) Hoppas bara man kan den dagen man vill..Det är ju en gåva att bara kunna.

Du är så fräsch Josefine! Syns verkligen inte att du har sovit så lite.
Keep up the good work, både här i bloggen och som mamma, och glöm inte, du är FAB. (Så tänker jag varje dag jag stiger upp för att snabbt få lite energi. Tihi.)

Önskar dig en fortsatt trevlig tisdag! KRAM KRAM!
Kram på dig!

2007-12-18 @ 13:42:19
URL: http://sofiass.blogg.se
Postat av: Elin

Hej sweets! Japp, jag fick ditt mail om 28:e, fick du inte mitt svar? Det ska bli så skoj iallafall!! Vart ska vi gå då? Jag jobbar tokmycket nu men lyckades ta ledigt den dagen, skulle ha jobbat till 20.30 och det hade ju blivit trist att komma sent. Ska bli så mysigt att ses! PUSS ha en härlig dag och kväll!

2007-12-18 @ 13:48:26
URL: http://goldentexas.blogg.se
Postat av: Pudding

Tycker att du har passat bra med lugg - men tycker att du passar allra bäst utan! Till sommaren har den ju växt ut .... om du inte klipper i den nu....

2007-12-18 @ 15:31:41
Postat av: Elin

Hej Josefine!
Jag tycker, om jag får flika in med ett litet tips att du passar allra allra bäst i lugg. :) Super snygg i det, du är fin utan med men du förstår vad jag menar..

Älskar din blogg.
kram Elin

2007-12-18 @ 17:41:47
URL: http://www.nogg.se/elincalles

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0