Sjukis

Elians näsa rinner, han är slemmig o hostig. Samma visa igen, känns som E blir hemma denna vecka. HOPPAS skrutten blir frisk snabbt, tror vi ska boka in en läkartid imorgon så de får kolla att allt är okej, jag tror det men bäst att checka i tid. Nu ska vi äta frukost o dansa till jumusik! Önskar er en FAB söndag!


Kommentarer
Postat av: AnnaStina

Darlingen min! Happy 3:e advent!! :) Jag vet inte om den kommentar jag skrev till dig igår gick iväg? för precis då jag tryckte på "skicka" så gick tiden på internet ut.. Jag ser att Elian också är sjuk :( Johanna ligger och sover ännu och klockan är snart 14.30.. Hon är hur matt & varm som helst och inte alls i form :( så jag kan bara hålla tummarna att det går över snabbt! tycker så synd om henne.. och känner mig så maktlös.. JIG har åkt iväg och tittar på tv, dvd, cd, möbler etc som vi hade tänkt göra tillsammans idag men vi har ingen tid att förlora nu så han kör på och jag är här och myser med hjärtat. TAAACK igen snällaste du för att du kom och "räddade" min dag innan vi reste.! Du är FANTASTISK vännen!! Och vad bra att E hämtade påsarna med klappar + posten. Bra också att du såg att det låg cash till posten i påsen! om det inte räcker så måste du lova att säga till så överför jag pengar bums! :) Jag önskar dig och dina E en underbart mysig advent. Saknar dig och hoppas att jag snart får tid att mejla, än så länge har tiden bara försvunnit och de enda stunder jag haft har jag passat på att blogga lite :) Puss & Krama Elian från Johanna och önska honom "god bedring"! KRAMAR! :)

2007-12-16 @ 08:19:33
URL: http://gizmolinas.blogg.se
Postat av: josefine

Hej!! DETSAMMA! Nej så tråkigt att hon är sjuk, det är säkert lång resa, varmt o kallt o annat som gör det. Snart är hon på benen igen hoppas vi!!! Det räckte precis, jag skrattade åt att du räknat eller tänkt så bra o minns varför ( du är van att posta du :)) Kikade in hos dig nu o SÅ mysigt ni verkar ha det, det glädjer mig!
Hoppas du förstår att era klappar var väldigt resvänliga o jag ville gärna shoppa nåt ni kunde ta med o använda....)
KRAMAR o njut dagen, tänd ljus oavsett hur soligt det är, ikväll då det är svart ute!
PUSS här är det fortsatt svart ute men just nu i juletider tycker jag det är FAB faktiskt!
Hälsa Johanna MASSA godbedringspussar ifrån oss!

2007-12-16 @ 08:25:56
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Novalie

Sötis!

2007-12-16 @ 12:50:33
URL: http://novalie.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0