Två eller tre?

Jag väckte Elian snällt och sen blev det nästan dagis direkt. Jag känner att jag inte hann pussa på honom riktigt men innan jag gick så blev det massa pussar o kramar. Han ler då han kommer in på dagis. Nu ska jag jobba, MEN hörde på radion att i Norge funderar de på att ta en avgift för familjer som skaffar fler än två barn pga. miljöbelastningen. Visst blöjor o allt det där, men det kostar att skaffa barn på många vis men det berikar ju samtidgt världen. Sen tänker jag ofta på barn som är föräldrarlösa, så många barn som inte tas hand om. Då gör det ont i hjärtat...

Kommentarer
Postat av: Babette

Det var nog en av dom knasigaste ideerna jag hört!

Kul att det går så bra för sonen på dagis, det underlättar ju så mycket om man kan åka till jobbet och känna sig trygg och glad med sitt barns dagis =)

2007-12-12 @ 10:01:10
URL: http://www.prettybettys.blogg.se
Postat av: Åsa

Efter vad jag förstår så är det inte Norge som föreslår det. Utan en professor i Australien. Men kan vara jag som tar fel, har inte hört något på radion, bara läst på VG. Ha en fortsatt mysig dag det fina men kalla vädret som är i Oslo idag.

2007-12-12 @ 10:56:08
Postat av: josefine

Det kan nog hænda jag lyssnade bara snabbt på radion :) HOPPAS du har rætt! kramar

2007-12-12 @ 11:29:54
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Stina

På ett sätt håller jag med... det finns ju redan en massa barn i världen som inte har några föräldrar precis som du säger. Jag och min man har faktiskt allvarligt funderat på att adoptera även fast vi inte har några problem att få barn.

2007-12-13 @ 02:41:18
URL: http://svenskhemmafru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0