tidig julklapp ifrån USA....

Nu är jag hemma! Har lämnat tillbaka en tomtedräkt som sprack då jag packade upp den, tog ingen ny som ni förstår =) Lussekatterna var slut men det skulle komma nya vid 15 så jag o Elian får åka dit en sväng igen till bageriet. Har hunnit städa det värsta nu på fem minuter, slängt tvätt i tvättkorgen + bäddat sängen. Kraven sänks då man har barn o ska vara på dagis kl 7.45. Vi struntar i att stressa på morgonen, jag gör det hellre innan dagishämtning. Elian måste tro att allt städar sig själv tillslut =) Nejdå, jag har önskat mig en lekdammsugare faktiskt åt honom i julklapp.

Elian har fått en julklapp! En som han ska få öppna då han kommer hem. Det är söta Maria som skickat den ända ifrån USA. TUSEN tack säger vi redan nu då jag vet vad det innehåller, jag är SÅ glad!!!

Vet ni? Ibland är jag SÅ stolt att jag tjatat på många av mina vänner att skaffa blogg, jag tycker det är så skönt att känna mig så uppdaterad oavsett avstånd. Alla väljer vad vi skriver i sin egen blogg o de flesta med barn visar gärna upp dem då o då. Mitt hjärta blir varmt av alla barn jag får se. Varje barn får mig att le, det är många leenden per dag. Barn ÄR underbara. Balsam för själen o det jobbigaste som finns på en gång. Häftiga känslor.

image2706
Julklapp som väntar hemma.

Nu hämta gullet som jag SAKNAT idag!


Kommentarer
Postat av: Sara

Tack för en fin och underhållande blogg. Men du, "E" måste tro att allt städar sig självt!
Eller kanske har jag fått en felaktig uppfattning om att du är den som sköter hemmet, nästan helt och hållet? Kommer det att förbli så också nu när du har börjat jobba igen?

2007-12-12 @ 02:35:28
Postat av: josefine

Jag redovisar inte vad han gør hærinne :) Dæremot vad jag gør!

2007-12-12 @ 08:42:17
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0