Lycka!!

Nu ska jag slita mig ifrån Desperate efter 4 avsnitt o lægga mig o læsa tidningar som vanligt, ska snart børja på min nya bok som jag fick av AnnaStina, ælskar att læsa.

Mammalivet ær så hærligt, nya saker varje dag samtidigt som man lever lite efter rutiner, vakna, kliva upp, grøt, mys, lek, bløjor, promenader, sømnstunder, alla leenden, skratt, kramar o pussar, glædje, framsteg, øverraskningar, vanor o ALLT ær så mysigt. Imorgon ær planen parken igen, jag måste akta mig så jag inte bara ligger o slappar i parken utan går lite tur också, så lætt att njuta o njuta men måste få min træning också. IDag då Onkel Håvard kom o såg Elian krypa o vi såg hans glædje øver det så kændes det så stort - tænk alla som ælskar o bryr sig SÅ mycket om vårt mirakel. TACK før allt vi får uppleva!

O sjælvklart skriks o gråts det också om dagarna men jag ær nog en sån som skulle stortrivas som hemmamamma OM jag hade ekonomisk møjlighet + massa andra mammor o vænner  att hænga med. Men jag ær en tjej som ælskar det sociala på jobbet, att bekræftas som Josefine o inte bara som Mamma, fast att vara en god Mamma ær mitt mål i livet! O att leva med E tills vi skiljs åt av andra orsaker æn skilsmæssa.....

Kommentarer
Postat av: 2-barns Mamma

Jag tycker också det är underbart att vara hemma med barn. Man behöver inte bli ensam och gå runt i mjukisbyxor hela dagen för det! Och jag tror att barnen mår tusen ggr bättre hemma med föräldrar än på dagis, åtminstone upp till tre-fyra års ålder!
Är man hyfsat normalt socialt kompetent så umgås man ju med folk, och då får barnet kontakt med andra, men ändå trygghet! (Jag har en son som är fem och knappt satt sin fot på dagis men ändå lärt sig läsa redan nu, så dumma blir de inte av att vara hemma...)
Tycker du resonerar jättebra och är en fantastisk mamma!

2007-05-02 @ 08:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0