Sista lediga dagen

innan jobbrace till sista april igen. Alla butiker verkar stængda så mina shoppingplaner får vænta, lika bra det, har redan det mesta jag behøver... Men det ær ju så kuligt med NYTT!!

Vi kikar på Greklandsresor, måste bara se om vi kunde få ledigt i maj, hoppas hoppas. Men så lite som jag jobbar o så mkt semester jag får varje år så ser det sådær ut....Sen ska ju Eivind också førsvinna från jobbet i så fall  o det gillar dem nog inte.... Men vi vill ha en liten kærlekssemester i solen NU innan jag blir alltfør stor. Bara ligga vi poolen, læsa bøcker i skuggan, inte behøva upptæcka hela værlden utan bara njuta av værme o ledighet innan solen blir alltfør varm.....

Eivind verkar må lite bættre nu, jag har lust på påskmiddag hos hans Mamma men vi får se vad han orkar. Jaja skønt att jag verkar ha klarat mig iaf...

Lille Tille som somnat in berør mig så mycket, jag tycker hans familj verkar så starka. Men kan man vara stark eller blir man det? Måste man det? Jag hoppas att de inser vilken fin tid de givit honom o jag tror att han springer bland molnen o njuter av våren o att se sina førældrar utan oro i blicken.

Många mænniskor jag tænker på ofta nu faktiskt, som jag inte ens kænner men jag vet att de går igenom fruktansværda saker, såna saker man inte ønskar någon att behøva uppleva. Jag tror verkligen på något efter detta livet, jag ska iaf møta min Mormor igen o krama om henne o fråga om hon sett allt jag gjort sen hon førsvann från jorden. Och beklaga att jag inte blev en isdansare som hon hoppats på!

Klæder: Ingen aning ænnu....nyss duschat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0