Åska o regn

regnet öser ner, det har varit en het dag m sol o då jag gick från akupunkturen så öste det ner en skur på mig. Sen jag kom hem har jag bara städat o donat, känns att man har en annan fart nu då man har en stor melon i magen :)

Vaknade iaf en del inatt men halsbrännan är bättre, men kissar ju som en tok. Sen på akupunkturen fick jag nålar överallt o vilade en halvtimme. Då hon kollade pulsen efter behandlingen sa hon att jag svarat gott på behandlingen o att pulsen var födeklar som de säger här. Det betyder att hon känner på den del(3 delar) som hör ihop m förlossning o bebis o den var starkare än innan o hon sa det kan bli bebis snart men hon kan ju inget lova...spännande men tänker nog att någon vecka till!

Så gick jag hem o städade o nu har jag duschat o dricker te i tokregnet!

Ska käka tapas med Viktoria ikväll på Delikatessen på Grynelökka, men jag kommer dubbeläta middag för jag ska laga mat tills E är hemma också tänkte jag sen gå en minipromenad med honom om regnet slutat falla.

Kläder: Snobbenshorts svarta, rosa t-shirt 

Kommentarer
Postat av: elinis

samma väder här gummsis! jag har följt med syster på akupunktur en gång, fick testa en nål i handen (tummuskeln) det gjorde ont tycker jag. Men bra att det funkar så bra för dej! Nästa vecka ska jag fika med Therese som jag jobbade med tidigare, hon är mammaledig med sin dotter märta som kom i slutet av november! hon är jättesöt och stor!
Hon föddes med planerat kejsarsnitt, ska försöka fota henne!
nej NU ska jag gå mellan skurarna och köpa dammsugare! puss

2006-08-02 @ 15:42:33
Postat av: hannaevelina

hehe låter som sånna kläder jag alltid går i :D

2006-08-02 @ 16:02:25
Postat av: Joss

aha dammsugare, så det ska städas? :) ja ofta henne, det va hon som växte för varje dag va? hoppas jag slipper ks!

Puss

Hanna: ja jag med haha sååå underbart!

2006-08-02 @ 17:17:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0