Fixardag

Vaknade då E gick o käkade frukost o kollade mailen, somnade om o avbokade lunchdejt med Monika. Hade så ont i huvudet o var så tröttis. Hon ska förresten på kontroll imorgon o blir nog igångsatt, hennes kille i magen verkar vilja stanna där inne inte ens kan han fixera sig :)

Sen duschade jag o donade m tvätten o överraskade E med en liten städning i ans garderob, ooooh va jag mår bra av fina garderober. När man har stökigt glömmer man vad man har o han bara rusar in o ut o garderoben om morgonen. Nu kommer han bli glad!

Har också pratat med ekonomiansvarig på mitt jobb, tur det jag hade glömt (säg vad man inte glömmer nuförtiden) att jag valt att få mina mammapengar utbetalda månaden efteråt så jag inte ska få något glapp då jag startar på jobbet igen senare. Plus att varken jag eller E jobbat i juli så vi har ingen inkomst denna månad. Men det fixar sig vi har på kontona så det räcker exakt sen får vi sluta lyxa denna månaden o bara äta makaroner haha :) Nej men iaf vara lite ekonomiska o det tror jag bara är bra för oss!

Så har jag fixat så vi slipper betala en elräkning som är på 4000kr denna månad utan ist den 25/9 då vi har inkomst igen. Det var rätt åt strömbolaget för den räkningen går till o med november, snacka om o ta betalt alldeles för tidigt! Strömbolag kan ta huuur mycket pengar som helst o ingen kan liksom säga något.

Drömde förresten att alla på mitt jobb fick sparken utan förklaring, sjukt konstig känsla hade jag o jag var så arg o chockad i drömmen. Drlmde också att jag provlåg en säng på bb, sen åkte jag hem igen med mamma som inte hjälpte mig något då jag hade värkar utan matade en katt istället!

Nej nu ska jag njuta av min nya ELLE som jag hittade i brevlådan, sen kommer E hem o vi ska promma o handla mat!

Kläder: Svarta mysyogabrallor o svart vringad mammatröja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0