Glömsk & trött

Festen igår var superkulig, vi stannade några timmar, käkade snittar, kanelbullar o god tårta! Så fick jag möt resten av Es barndomsvänner, sååå goa o himla söta en del av dem. Han har en del bohemiska vänner också ( han är absolut ej bohem) o de var så goa med magen o längtar så efter lillprinsen, kul att möta folk som säger vad de känner o ger komplimanger!

Sen kom vi hem o jag läste mig till sömns, väldigt jobbig natt med mkt halsbränna. Jag låg o kände som om jag skulle spy, men bullade upp med en stor kudde o halvsatt på sidan men nacken känns ju idag då istället. Klev iaf upp 8 o så åkte vi på banken så nu är allt med gemensam ekonomi löst, känns skönt så vi kan leva som ett äkta par!

Sen kom jag hem vid 10.30 o gick på akupunkturtimmen som jag hade...trodde jag. Satt någon minut innan en snäll tjej sa att du har väl tid imorgon? haha jag bara skrattade o gick hem, är så virrig idag o hade skrivit fel i kalendern förra veckan så då provar jag imorgon ist. Känns bäst så för jag kan inte ligga ner 30 min utan o må illa nu.

Köpte en liter jordgubbar på vägen hem o en smoothie på Mcdonalds (god) o nu ska jag bara vila. E ska hämta nybilen kl 13 så idag blir det, laga mat, köra bilen o VILA o MYSA!

Pappa kommer nästa tisdagkväll o stannar någon dag, det ska bli kul o mysigt. Så får jag lite sällskap då E är på jobb också! Sen kör han hem Saaben till Svall.

Men bebis mår bra iaf o jag är inställd på o ha honom i magen minst 2 veckor til li alla fall, har släppt lite på "han kan ju komma nu känslan"


Kommentarer
Postat av: Sofie

Hello!

Inne på sista veckan på jobb.. så himla skønt! Jobbade 13 timmar igår och 13-14 timmar kommer det att bli idag. Skønt med øvertid såhær sista veckan, och jag behøver verkligen pengarna. Hoppas du har fått in dina på kontot. De hade dragits från mitt iaf.

Jag kommer med biken på torsdag. Bli stædning och packning några timmar varje dag nær jag kommer hem nu från jobbet, måste ju typ sova direkt nær jag kommer hem, och sedan åker vi direkt efter jobbet på fredag till Steinskjer... Ær hemma i Sundsvall den 7e. trodde Challe och Ben skulle køra upp bilen till Sundsvall... Blev det inte så?

Pusspuss.. back to work, som vanligt!

2006-08-01 @ 13:24:50
Postat av: Joss

Hej ja just det du fick övertid iaf? Jag har nog fått in dem ska du se har inte kikat ännu!
Så snabbt tiden har gått, vi är hos es mamma på torsdagkväll men du kan bara komma lite innan 18 så är jag nog hemma!

Nej pappa kör hem den ist, challe va så fram o tillbaka o det blev så svårt o planera. Vet ej hur det blir, hon ville komma hit efter den 12 men allt känns så nära förlossning nu o jag är inte i toppform så jag vet inte om jag vill det....

Puss älskar dej! Saknar min alfie hehe :)

2006-08-01 @ 14:29:17
Postat av: Sofie

Du ska få din Alfi, Kan komma med den ikvæll om det ær brådis! Har nog sett de flesta filmerna.

Kram

2006-08-01 @ 17:10:08
Postat av: Joss

nej ingen stress men bara den filmen som jag älskar mest o har ej sett den på länge så jag ska se den nu innan bebis varje kväll, haha nej men va tyckte du? hade bara alfiehumör häromkvällen! vi köpte wedding crashers idag den är ju sååå bra! puss

2006-08-01 @ 20:32:53
Postat av: Idha

Du vet att du kommer att få en hårig prins va, med all din halsbränna! Hihi, det sägs iallafall att håret växer när man har det... kan trösta dig med att det försvinner i samma sekund som bebben är ute :)
Vilken jättefin bild oxå!!
Puss

2006-08-02 @ 10:07:52
Postat av: Joss

nähä betyder det det? Ja jag kan tänka mig en minieivind som tittar ut o tar oss med storm :) Puss tack gumman!

2006-08-02 @ 14:43:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0