Hemma igen, o nu är vi tre...

Så underbart o låsa upp dörren o komma hem till ett färdigt hem med lasagnelådor i frysen, vaggan bäddad o allting klart! Elian sov någon timme o sen ammade jag i sängen med amningskudden o somnade tillsammans med honom i en timme. 

Nu har vi haft besök av Viktoria och Skai o Jorunn kom förbi, alla med jättefina presenter. Blommor på dörren kom nyss ifrån våra vänner Carolin o Peter, alla är så himla gulliga! Man är ganska slut o vi har haft det faktastiskt bra på sjukhuset och blivit så väl omhändertagna från första stund, hela upplevelsen är för mig väldigt positiv. Det säger väl de flesta efter de fått barn, ,en då syftar jag ej på vår lille bebis utan på allting runtomkring. Barmonorskorna var underbara o all personal på bb där vi låg sen också!

I vanliga fall så ligger man på kvinnorum här o pappa får åka hem över natten men vi hade sån tur att det enda familjerum som finns där var ledigt o vi fick det. Första natten trodde vi att det var den enda natten eftersom vi visste att om någon komplicerad förlossning, tvillingfödsel eller andra saker skedde så kunde vi bli tvunga att lämna rummet. Men i 4 hela dagar o nätter fick E stanna o det var SÅ mysigt, fint dubbelrum, mat, underbar personal som är specialinriktad på mor o barn ( dvs amning osv) tillgänglig 24 h / dygnet som kikade in titt som tätt o hjälpte oss o fixade. Så när vi åkte hem var det lite sorgligt samtidigt som det var underbart o sätta in bilsätet i bilen o åka o handla fil som jag längtat så efter!

Elian äter som en liten häst, han vaknar om natten som ett monster o äter o äter o äter så jag sover lite sådär men det är så mysigt o kul att han blir go o rund. Idag har mjölken verkligen runnit till o han äter o det rinner överallt, precis som det ska vara. Nu ligger lilla o stora E o sover på soffan bredvid mig o jag sitter o läser 63 mail, 34 gbinlägg o massa kommentarer i bloggen UNDERBART att så många bryr sig o alla sms vi fick under födseln o efter, TACK igen!

Kläder: Ljusblåa mysbrallor, vit vringadlångärmad myströja.
Elian: vita pop ( polarn o pyret ) byxor, vit body m lång ärm, blåa toffelsockar o blåvitrandig filt omkring sig. Status: mätt o belåten

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Så härligt att höra att ni alla 3 mår bra!!!
Tänk att ni faktiskt äntligen är 3 nu =)
Ser med spänning fram emot förlossningsberättelsen!!

2006-08-22 @ 19:08:28
Postat av: hannaevelina

mysiga dagar ni kommer att ha nu,en helt ny tillvaro ett helt nytt liv :)

2006-08-22 @ 19:12:44
Postat av: idha

vad härligt att allt är så bra med er. Du är såå sjukt positiv fast det rinner ur brösten och dom förmodligen är rätt så spända!! Duktiga jossan :)
Ser oxå fram emot en förlossningsberättelse, men det måste ha gått bra så pigg som du ser ut, helt strålande som vanligt! kram

2006-08-22 @ 20:08:39
Postat av: Joss

ser jag skrivit en del fel men ni förstår ju va ja menar :) skriver nu m 1 hand o elian snusar under hakan efter mat!! lovely!

2006-08-22 @ 21:05:07
Postat av: elinis

hej hjärtat! Vad skönt att ni hade sån tur att ni fick dubbelrummet så att e fick vara med hela tiden! Elian är så himla fin och jag längtar efter att få se fler bilder på honom! Jag vill skicka paket från mej o f men har inte adressen, är det: Åsaveien 7 A, 0362 Oslo? så skickar vi det imorrn!
Pussa prinsen gonatt från mej!
Du har varit så himla duktig!
PUSS

2006-08-22 @ 21:42:07
Postat av: Joss

*rörd* TACK! ja nu vet du att adressen stämmer! längta o glädj dig tills dagen d kommer för dig o f.... :)

2006-08-22 @ 22:08:47
Postat av: Alexzandra

Ville bara ge dig creds för en riktigt intressant blogg. Har säkert suttit en timme och läst & tittat på dina bilder. Intressant att följa en hel graviditet så där. Plus att du bott/bor i Norge, vilket va kul att läsa om eftersom jag o sambon själva flyttar dit snart. :D Ni ser ut som den perfekta familjen, jätte fina allihopa. Keep up the good work!

2006-08-23 @ 00:47:57
Postat av: Sara

Hej! såg eran fina annons i sundsvalls Tidning idag oxå, hoppas ni sätter in eran "familjebild" i sundsvalls tidning oxå! Annars ser man väl den här förstås! Hoppas du har tid att fortsätta skriva spännande blogg trots att lilleman kommer ta mkt tid nu!

2006-08-23 @ 08:20:00
URL: http://salibe.bloggagratis.se
Postat av: Anna-Lena

Grattis! Vad fina ni är! Jag kan bara hålla med alexzandra som rosar din blogg... den är sååååå bra och trevlig och mysig och jag bor oxå i Norge så det känns skönt att läsa om fler svenskor här... Men nu vill jag bara gratulera så mycket och njuuuuut. Det går så fort... min lillfis är redan två?! :)

2006-08-23 @ 10:59:31
Postat av: Joss

Tack så mycket, skoj kanske vi borde få till en Oslo träff? :)

2006-08-23 @ 11:51:13
Postat av: Anna-Lena

Ja, det borde vi! Det är lätt att tappa sin "svenska" identitet! Vi får ha det i bakhuvudet när hösten blir lång och grå! :)Jag har oxå blogg om du vill kika? Inte så proff som din.. ;) www.annalenastroberg.blogspot.com

2006-08-23 @ 13:24:39
Postat av: Joss

Va fint ni alla skriver!!!!Jag blir så glad att folk läser o följer oss, vi är ju "bara" vanliga o jag älskar o föreviga allting som en dagbok litegrann.....

2006-08-25 @ 19:42:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0