Morgonstund

Sitter i min nya BBmorgrock nu o småmyser. Vaknade åklart som vanligt då E vaknade o kan inte somna om för nu är Lillis vaken! Igår va vi hos hans Mamma o käkade gott, grillade på balkongen o sen massa glass! Vi åkte ganska sent så vi kom till Sognsvann (motionsspår runt en stor vacker sjö!) kanske 22, jag var fast bestämt på o få luft som ej är kokhet (som på dagen) o få röra mig lite. Så vi gick 6 km på 40 min, skönt!

Jag kunde ibland gå väldigt snabbt men sen småvrickade jag vänsterfot 3 ggr, tror inte min balans är på topp! Det va jätteskönt men idag gör fogarna VÄLDIGT ont, känns som jag delats i två delar.. Men tror iaf att det var bra att jag gick den rundan, behövde det!

Ska luncha med Monica idag kl 12 sen ge mig ut för o hitta en fin morgonrock åt blivande Pappan i huset tänkte jag, en fin kanske randig som han kan ha då han ska vakna o gå runt o vyssa här hemma!

Söndag ska vi ha Gro, Benjamin o Helena på besök, E ska hämta dem o vi ska laga mat här. Så kuligt ska det bli o hon ska låna vårt skötbord, amningskudde o vagnen så de slipper dra med allt. Bara skoj o se att allting fungerar.

Nej nu är det frukostdags, är sååå hungrig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0