Playdate!

Igår hade vi en mysdag med Gro, Ben o Helena! Käkade god pizza, jag o Gro smet iväg på nyöppnade Zara o köpte hem lattes. Det som va konstigt o gå på Zara va inte att det var störtmycket folk o massa massa kläder. Nej det var JAG som gick där, inte gravida Josefine som alla ser sött på och ler. Inte Josefine med vagnen som nyss fått baby, utan bara jag! Kändes skumt o få "vanliga" blickar igen. Har lust att ha en skylt på mig där det står: JAG HAR FÖTT EN BEBIS O HAN ÄR UNDERBAR! haha man tappar sin vanliga identitet lite, men det är bara helhärligt o va mamma!

Vänsta bröstvårtan känns som om den är av men den sitter fast, har bara småblåsor på den, men jag kämpar på o Elian verkar tycka bägge smakar lika gott. 

Nu ska jag lägga  in bilder från igår, vi hade besök till 23.30 o bebisarna var ganska synkade o käkade o bajsade ganska samtidigt :) Kul o ha filmkamera nu så man kan föreviga små söta saker!

Förlåt alla som ringer o jag inte svarar, oftast så ammar jag, hör inte telefonen eller vilar vi.... Lättast är o skicka sms nu, man hinner liksom inte ens kissa =) Trots att vi har världens snällaste så jag undrar HUR MAN GÖR om man får en kolikbaby? 

Kläder: Korta snobbenshorts i pastellfärger, rosa amningsbh. 
Idag ska vi gå tur med vagnen i solen så jag ska nog klä på mig nåt annat då ;)

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Jag hade oxå blåsor på bröstvårtan när Ida var nyfödd. Det var en kombination av att Ida inte sög riktigt som dom ska göra på bröstvårtan och att bröstvårtorna inte hunnit vänja sig vid sin nya "roll". Köp bröstvårtskräm på apoteket eller välsorterad barnaffär och kolla så att Elian verkligen gapar stort så att han får inhela vårtgården i munnen och inte bara bröstvårtan!!

Hoppas att det blir bättre!!

KRAM

2006-08-27 @ 13:30:36
Postat av: Anonym

hej o tack! har haft proffshjälp på bb o es mamma är helsesöster så han gör rätt men gjorde kanske fel en gång o det går inte över ska köpa sån kräm imorron! känns som man doppar bröstet i kokande vatten men efter en stund går det ganska ok! kram

2006-08-27 @ 15:02:58
Postat av: A

Ville bara säga att jag följt din blogg ett tag.. Hamnade här då min pojkvän också är en härlig norrman! Jag tycker du verkar ha en sån enorm livsglädje! :) Grattis till underverket!

2006-08-27 @ 17:41:36
Postat av: Anonym

hej så kul, bor du i svea el norge? ha det fint o tusen tack!!

2006-08-27 @ 20:16:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0