Tacos överallt!!!

Igår efter prommis blev det tacos hos oss med Gro, Ben o lilla Helena hos oss, jättemysigt o hon somnade i min famn!! 

Sen kikade vi film (med Meryl Streep o Uma Thurman)  o jag fick fotmassage. Idag var det jordmor, allt är bra med bebisen o mig så det är ju tur det. Sen en sväng på aupunkturen o nu hemma o käkar tacotallrik, rester från igår =) Det är en konst, har tallriken i knät o har mest mat på magen o benen, man är KLUMPIG nu o magen känns som den ligger på knäna!

Vi ska ev laga mat hemma eller gå ut o käka o se en film tänkte vi! Vädret är mysigt regnigt o sval luft. Hann med lite shopping förut så det blev nya fina saker till badrummet, med sugkoppar o små handdukar i svart o turkost. Sen en boby butter o mer hallonbladste!

Nu ringde E han har fått avbokat sista mötet så han är strax hemma, jippie!!

Kommentarer
Postat av: syster

Börjar det bli långtråkigt att gå och vänta :-)) Prommisar, mat och film...Prommisar, mat och film... Prommisar, mat och film...

Ja, ja - snart kommer den lilla sötnosen och då blir det nog allt annat än långtråkigt. Själv sitter jag på jobbet och gör allt för att både gå hit och komma hem utan att bli stressad och arg (hälsosam arbetsmiljö eller hur?). Men nu har jag lyckats i snart en vecka!! Nu skall jag åka och hämta min fd. Lillis som nu är snart tretton år och hur cool som helst.
Love you!

2006-08-14 @ 16:37:24
Postat av: Joss

Ja vi sa just det vi bara äter o väntar! :) Men den som väntar på nåt gott :)

Hälsa min Lillis som snart är 13, han är bäst!
PUSS o du borde inte utarbeta dig nu det är det inte värt!

2006-08-14 @ 18:30:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0