bild nerifrån på dansgolvet!

bild nerifrån på dansgolvet!

Här är vi! tusen tack ANKI som fixade så vi fick VIP o en jättekulig kväll. Jag behövde släppa lite på kontrollen o visst smsar jag o E alltid då vi är ute men jag vill bara veta så allt är ok. O Elian somnade så skönt o tog flaskanmen det var ju då jag var hemma som det började bli jobbigt. Men man överlever såna nätter också, et är nog bara övergående hoppas jag.

Dagens spya fick jag nyss på axeln innan Elian somnade så jag ska nog ta en dusch snart, trött i all ära men fräsch vill jag vara. 

Just det, mina skor var dagens yes yes o nono igår, de är snygga men stora. Var i butiken med Elian som vaknat i vagnen o kunde ej somna om, hade honom i bärselen o dansade o provade skor. Ni kan tänka er synen. 39 va för små o 40 för stora, mitt ständiga problem. Köpte dem dock med extra frottesula i o stilettinlägg så foten ska hållas på plats men nej, på röda mattan tappade jag dem nästan. Ska ta en dag till veckan o se vad man kan göra åt saken. Måste köpa hälgrepp tror jag.

Ikväll har Viktora 1 adventsfika, ska bli så himla himla mysigt. Men kan bara vara borta en timme eller så eftersom Elian måste käka o det var så mycket flaska igår.

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Haha... nu är det liksom inte mamman som kräks längre när man varit ute utan man blir kraåkts på! ;) Sånt är mammalivet!??

2006-12-04 @ 08:37:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0