Blind

gick in på sats för att planera in träning imorgon, så ser jag att passet jag tänkt gå på kl 17.15 är imorgon, o ikväll finns bara pass på gymmet vid jobbet o det är mitt i Elians läggtid. Får nog nöja mig med promenad idag....igen! Måste sluta betala varje månad då jag inte hinner med. Men slutar jag betala månadsvis i köper per gång känns det som om jag kommer träna ännu mindre.

En gång / vecka ska jag väl kunna få till iaf? Imorgon 17.15....Oj oj nu kom jag på att jag måste pumpa lite till nyårsafton.Kommentarer
Postat av: Linis

får jag fråga.. hur gör du när du lägger ut bilder som man sedan kan klicka på för att få se dom större?!
*klurar*

2006-12-28 @ 13:26:05
URL: http://linisis.blogg.se
Postat av: Hans

Jag är skeptisk till träning en dag per vecka. Ännu större risk att det inte blir något alls då. Blir mer motigt när kroppen hinner vänja av sig.

2006-12-28 @ 15:49:07
URL: http://www.nyfikenvital.org/?q=node/1484
Postat av: Anna-Lena

Fortsätt betala! Jag slutade, fann inga tider som passade amning, läggning osv... bebisgrejer alltså! NU har jag INTE börjat igen... hm... men plötsligt har jag ingen liten bebis heller som behöver mina bröst... han behöver "bara" ;) en förälder som lägger honom! Nu skulle jag kunna träna när som? Nästan... Jag skulle behållit kortet på träningscentret!?

2006-12-28 @ 15:51:58
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Anna.B

hej, ville bara säga att jag läser din blogg varje dag, du har en riktigt gullig son :) men jag har en fråga, jag ska beställa från asos för första gången, kan man vara under 18 år och beställa ändå?
det är väll bara att ge sitt egna kort nummer istället för mina föräldrars?

2006-12-28 @ 16:04:51
Postat av: josefine

Linis: välj litet (minityrbild) format i steg 2 då du laddar upp bilden!

Hans: jo jag vet men jag promenerar mycket också o det kan ju klart bli mer än en gång / veckan men som ett måstemål tänkte jag, sen har jag en 8kg drygtklump att bära på HELA dagarna :)

Anna-Lena: Ja jag tror nog jag gör det!

Anna.B: Jag vet faktiskt inte, eller om du kan be dina föräldrar om att få låna deras konto o så ge dem pengar? Lycka till!

2006-12-28 @ 17:15:35
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0