DÅLIGT H&M

Nu är jag besviken, måste faktiskt sluta beställa ifrån H&M Rowells tänkte jag för ett tag sen eftersom de tar frakt o frakt om man ska skicka tillbaka. NU är det bestämt, jag o Aslaug beställde varsin mysdress på Gift of the day då det fanns bebisdress i grått för 39:- /st. Aslaug beställde o informerade mig om att den hela tiden flyttades fram i tid (leveransen). Så idag skulle det komma, ca 2 veckor försenat. Hennes dotter på 6 fick sitt set men våra babydressar var utsålda fick vi veta NU. DÅLIGT!

BRA: Vårt förråd är städat o helt översiktligt nu. Nu äter jag lussebulle o pepparkaka o ska kramas med en pyjamaspojke! 

Kommentarer
Postat av: aslaug

Jeg er så sint på H&M, det er utrolig dårlig!! Anger sånn på at jeg ikke bare dro på HM den dagen det var tilbud og kjøpe dessen med en gang. Jeg synes det var litt rart for beløpet som skulle betales for pakken var ikke det samme jeg trodde det var, og det var jo fordi dressene ikke kom. Fikk ingen melding om at de var utsolgt heller! Fy så dårlig!!!!!!!

2006-12-21 @ 21:29:59
URL: http://ashi.blogg.no
Postat av: josefine

ja uff skuffed blev jeg, ikke fordi vi ikke kan kjöpe den til ordinär pris men den var jo så söt också! jaja....drittH&M vi burde sende klage?

2006-12-21 @ 21:56:06
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0