Nu

Nu

sover de små! Jag har Helena i selen o Elian sover i vagnen. Jag hann till o med laga mat fast de var vakna, busar man med dem i sele o babysitter så funar det ju. Men vad skönt det är att EJ vara utanför hemmet, här finns ju allt!

Lunchen idag blir: supergrovt bröd med avokado , stekta kycklingfilèbitar o körsbärstomat på. Enkelt!

Kommentarer
Postat av: hanna-evelina

du påminner om dig själv sommaren 2004 :) alltså i frisyren! :)

2006-12-11 @ 15:56:43
URL: http://hannaevelina.blogg.se/
Postat av: elinis

Håret blev underbart!! jag är såå sugen på klipp nu. Får bli i veckan eller på måndag tror jag nästan. Måste pigga upp mig efter besked om ev omoperation i feb, jag vet inte säkert än men vi får se. Jag ska iallafall träna sjukgymn. som en galning för att slippa det så jag är positiv ändå! Gud vad du är duktig, leka och passa barn o laga mat samtidigt, jag antar att när man bli mamma så blir man automatiskt ännu bättre på att ha många bollar i luften, eller som du skrev tidigare, får en extra arm! :) Hade du kort sommaren 04? Var det då vi båda hade lugg? Det var iallafall jättesnyggt och precis så sportigt som jag saknar, kort bullig toft och fin lugg är nog den bästa grunden. Nu är mitt hår bara lång och inget mer. Jag var tvungen att locka det för att det var så tråkigt.. jobbigt på en vanlig måndag haha! PUSS

2006-12-11 @ 17:13:33
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: josefine

Hanna: Ja du tänker nog på luggen! =)
Elin: Tack så mycket, ja detta är kul en stund då resten växer ut o sen låter jag nog allt bli ett då det är långt, om jag inte vill ha sidolugg då. Du är så duktig med T o jag hoppas du slipper om op, men bra du är positiv, de gör ju allt för att du ska bli helt bra!
PUSS på er!

2006-12-11 @ 17:26:44
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0