off we go?

off we go?
hoppas jag, ska möta Gro o hyra film. Elian är nyvaken o käkar o gör nummer 2 a lot...help! 

Kommentarer
Postat av: elinis

jag tror du gör rätt i att låta håret växa, jag har kommit på andra tankar jag åxå. Det är roligt med page när det är nyklippt sen när det växer ut och blir för långt så blir det bara jobbigt.
Ha så mysigt idag, här är det reng och kallt. Ska städa lite och hålla tummarna att bilen startar (f fick lämna den på univ. igårkväll för att han kört fläkten på högsta utan att slå på motorn..! Hoppas vi slipper köpa nytt batteri)
Jag tänker på dig. Visade massa bilder på Elian igår för Jenny som försöker skaffa barn du vet. Hon tycker han är superfin och att du är jättesnygg! Och det är ju sant båda sakerna!
PUSS

2006-12-05 @ 12:29:13
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: Nina

Måste bara fråga om du ger Elian ersättning + att du ammar? Eller är det bara bröstmjölk han får? Hör många som ger både och, men jag ger bara bröstmjölk. Hör att dem går upp bättre i vikt om man ger lite ersättning också, typ på kvällarna. Vill ju inte börja med det i onödan. Tycker kanske att jag har lite mindre mjölk på kvällarna iof, men han har gått upp bra än så länge. En fråga till, använder ni napp till Elian? Vi har börjat med det lite smått. Ibland är den en räddare i nöden. Hoppas ni haft en bra dag!

2006-12-05 @ 15:20:18
Postat av: josefine

elin: Tack vännen jag tror också att jag vill ha längd snart, det växer snabbt!! Hoppas bilen funkar, bilar kan bli dyra =( Tusen tack vännen du är så snäll!

Nina: Nej jag ger ingen ersättning om vi ger flaska är det bara min mjölk. Försök om du orkar att amma lite oftare ev pumpa så du får upp produktionen. Ett tips om du som oss alla andra har mindre mjölk på kvällen eller tunnare, pumpa alltid på morgonen ( skitjobbig tmen ändå) o låt någon annan ge på kvällen så får bebisen tjockare mat o kanske håller ut lite längre!

Nej ingen napp här!
Lycka till!

2006-12-05 @ 23:52:16
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0