Upp som en sol!

Nu är vi hemma igen, jag o Elian prommade till stan o mötte Gro på kafe o Viktoria kom förbi, jättemysigt. Elian älskar o va nakenfis så han fick ligga i vagnen o sprattla o kissade ner hela handduken som vanligt. Han åt o krånglade lite o så tog Viktoria honom o han sken upp som en sol. Mysigt att han gillar henne o det verkar som om han gillar andra än mig så han får se lite nya saker =) 

Shoppade julestjärnor på Åhlens, men de i vardagsrummet är lite olika nyanser då de är tända men det blev sharmigt ändå. Älskar att ha så högt i tak o höga fönster! Nu ska vi äta falukorv o pasta o sen dammuga o fixa för Farfar kommer på besök sen. 



Kommentarer
Postat av: elinis

hej gumman! tack för sms i helgen, jag ska försöka knäppa bild så jag kan mmsa dej! nu fattar jag hur du har det som är småbarnsmamma, jag som (bara) är valpmamma får lite sömn och får kliva upp okristligt tidigt för att mata/rasta/leka eller mysa. Äter frukost klockan ett och hinner inte sminka mig ens!! Men det är härligt och Texas är en supermysig liten plutt som vi älskar massor!
puss

2006-12-04 @ 17:36:16
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: josefine

elinis: hihihi sååå bra beskrivet! puss kära!

2006-12-04 @ 18:17:42
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0