Natten är över

Usch jag har slutat gilla natten nu, lägger mig lite för sent för det är så mysigt o ligga i soffan o få fotmassage o pussas med E o magen, men så säger han alltid Nå må vi få deg i seng!

Så nattar han mig lite som en bebis, stoppar om o ligger o håller runt mig.... haha men jag blir arg då han går igen för o se lite mer tv eller spela spel. Men han vill ju njuta av sista tiden innan han aldrig kommer kunna vara vaken som han vill längre o han har semester. Så säger han att somnar han för sent så sover han nere så han inte väcker mig. Jag vaknar massa gånger o ska kissa, har ont o sen till sist är det för tomt utan honom så kl 5 kliver jag upp o ropar på honom, då får jag världens värkar o han håller om oss på magen så det blir varmt. Så somnar vi.... Sen vaknar jag o tänker på Gro, hur har det gått med bebisen osv.... Är så hungrig så jag ej kan somna om så E måste kliva upp o hämta ett glas nyponsoppa, så sover jag tills nu o vaknar helt utmattad!

Solen strålar o bror + familj kommer idag, det ska bli så himla mysigt o skoj!! Ska hoppa in i duschen nu strax o sen ska jag o E på stranden en snabbis.

Sorry detta va klaga klaga klaga men jag står ut o jag längtar SÅ efter belöningen man ska få efter dessa 9 (faktiskt 10) månader man lånar ut kroppen åt sin lille skatt!!! Sen börjar kampen mot alla kilon....hihi har nog 12 st nu.

Kommentarer
Postat av: angelica

åhh vännen vad jobbigt det låter! hoppas han snart kommer ut då =) idag kanske det blir lite sol här för oss, men det är juh ingen värme här! känns som om sommaren är över redan.... puss!

2006-07-19 @ 10:08:57
Postat av: Joss

Tack vännen det går bra men va så nyvaken o less imorse hehe :) Vi har kanonväder o nyss solat på stranden inte ett moln! Puss

2006-07-19 @ 15:44:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0