Du ær værd att dø før

Igår blev det mys m Viktoria o tv efter min o Es onyttiga timme med pizza o glass....oops!

Vaknade imorse helt slut o kom på jobb 8.30, sålde bra o gick hem vid 12 o fixade ærenden, present till Alice som blir 5 imorgon, massageolja som tagit slut hærhemma slut ( ska dessutom ræcka till all massage uder fødseln!), knæstrumpor till bb åt mig o en fin gul sjal på h&m till halv pris. Sen mat.

Lagade grekisk sallad typ fast med avokado o paprika i också o så kom Viktoria, hennes vældigt trevliga sambo Ida o Petronella o kækade. Mysigt o skønt o va hemma då det va grått o trist ute. Men så sprack det upp så jag har nyss varit en svæng o shoppat pyjamasen på Polarn o Pyret ( Pappa sluta læs hær om du får ont i øgonen av all shopping :)) som vi bestællt, fin blå o vitrandig med dragkedja nertill, som en klænning. Tror den blir mysig før Lillis att sova i.

Just det idag ær det 2 månader exakt tills vår plutt "ska" kika fram....ska bli skønt o ha en underbar semester att se framemot nu. På fredag så ær vi i Svall o ska mysa med familj o vænner, underbart!

Sofie o hennes Jon (sofiekristoffersson.blogg.se) flyttar hit idag, så kul. Hoppas att de kommer på besøk idag om de hinner!

Hann shoppa en klocka också som jag småkikat på i skyltfønstret på, en Dyrberg/Kern det var den sista o jag ær kær! Vit  m strass, vældigt somrig o fræsch. E tyckte den var toppenfin, han hann kika innan han drog på fotbollen. Nu ska jag hæva i mig chokladglass o kika tv, mina føtter ær så svullna efter kort liten spatsertur. Ev blir det bio ikvæll om E hinner hem till den tidiga.

Rubriken ær Kents sång som gått på fullt øs i bilen sista dagarna.

Klæder: Svarta leggings m spets, svart linne, omlottkortklænning i orange, grønt, brunt typ....blommig!

Igår: Vi va också på stranden en timme med Stefan & Petronella innan det mulnade på så då åkte vi på visning istællet på en lght de ville kika på. Ær SÅ nøjd med vår lght men kommer vilja ha hus om ca 2 år kænner jag....dyrt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0