Min blogg = tråkig?

Eller så ær alla vældigt dåliga på att skriva kommentarer, jag blir hursomhelst glad om ni læmnar en rad då ni tassat ænda hit!

Kanske skriver jag om før tråkiga saker som magen, kærlek o sånt....Men det ær ju som det ær. Nu har jag tex chock øver att navelen står ut mer o mer før varje dag ser ut som en stor knapp. Min navel ær annars så inåtnavel som du kan tænka dig utan djup...skumt!Jag tror Lillis væxt i helgen men ej magen det kænns vældigt trångt o han har sin favorithørna på høger sida dit han ofta simmar o ligger næra næra huden.

Idag gick jag o E hem ihop o kækade god lunch i skuggan på Kafe M, gott m skaldjurssallad men fick inte plats m så mkt i tjockmagen. Sen en stor yoghurtglass på 7eleven o vi køpte balsam t mig o bokade klipptid till E. Møtte en tjej som jag ej træffat på ett år som gratulerade så mye med magen, kuligt!

Sen gick vi hem o skulle se en film m Jennifer Aniston o somnade i varandras armar i soffan nere (skønt 17 grader, yes yes hær nere ska jag bo nu!) Vaknade o kikade lite VM o gick o køpte frukt. Så  nu har vi båda ont i magen av alla jordgubbar o nektariner) Sov øver yogan men men sista timmen imorgon kl 18.30.

Snart sommarlov!!!!

Klæder: vita linnebrallor, lila tubtopp m rosett o små glittriga skorna från Grekland.

Kommentarer
Postat av: Mia

Känner inte dig så det är därför jag inte lämnat någon kommentar, men det här är en av mina favoritbloggar! Det är så kul att läsa om allt kul du har för dig, kärleken och inte minst om bebisen...ser fram emot fler inlägg från dig :) *kram*

2006-06-13 @ 07:16:45
Postat av: Joss

Tack så mkt, det ær kul o veta att fler æn jag sjælv læser haha :)

2006-06-13 @ 21:06:55
Postat av: Stella Valentin

Din blogg är unik! Det är så kul att följa ditt och bebbens liv! Jag har aldrig stött på en "gravidfårbebis"-blogg. I like it!

2006-08-27 @ 15:38:34
URL: http://www.stellavalentin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0