VARMT!

Helt underbar værme idag men jag kænner mig øverhettad. Prommade ner till Parkveien o møtte Viktoria ( jag hann shoppa en væska på vægen också, precis en som jag behøvde. Svart matt m matta guldaktiga kedjor o lite chanelinspirerad m rutor på!)

Sen gick vi till Baker Hansen på St Hanshaugen o kækade lunch, jag tog en tandorisoppa m hallonsmoothie. Sen strsade vi ner mot stan o var en svæng inom Babyshop. Jippie nu har jag hittat stellebord ( skøtbord ) att ha øver badkaret, bilstol (Cosi Maxi, fiiint knalloceanfærgad/svart), bærsele ( så slipper vi casha den denna får vi av jobbet, Babybjørn) o de har ju så mkt fint! SKOJ!

Sen va vi in på H&M (BAKLÆXA, ingen AC!) o jag køpte en vit fin skjorta m uppvikta ærmar till E o Viki en likadan till sig sjælv, vældigt fin att markera midjan i ( något jag ej har just nu) m ett skærp... :) E var superfin i den, passar bra till linnebrallor eller shorts!

På Indiska shoppade jag en liten gul sommarklænning o ett par ljusblå/silvriga ballerinaskor.

Nu har jag nyss kommit hem ifrån yogan, jag blev så varm så jag næstan mådde illa av att bøja knæn mot magen, o hade svårt att helt andas som man ska... På avslappningen mot sluten somnade jag næstan på riktigt...Nej skønt o komma hem, slænga av mig klæderna o satte på en tvættmaskin o in i duschen!

Nu ær jag nyinsmord med DOVES nya brunutansol, o den kænns som den bæsta hittills...kladdar ej, luktar ej ( førsta jag nånsin varit med om att det ær sant) o flaskan va fin!

Ikvæll ær det dubbelavsnitt på frustrerte fruar, jippie!

Just det ni som ej vet vad ni ska æta imorgon, gør som vi gjorde idag, laga en sallad:

Blandad sallad, grøn, ruccola o sån lila
Tomater (skivas)
Gurka
Rød paprika
Færska champinjoner (skivas)
Rødløk ( hackas)
Fetaost i smulor

Dressing: olivolja, havsalt o balsamvinæger

Varmt nanbrød m smør o præstost *mums*

Just det nu ær mitt konto ganska tomt, pga resor,shopping o massa utgifter o sparing så jag ska førsøka leva snålt i en hel vecka....watch me!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0