Fab soldag!

Idag tog vi bilen o drog till Huk på Bydgøy. Fullt med bikini o strandklædda folk vart man såg, på varenda strandplætt o græsplætt. MYS! Många grillade ute men vi satte oss på SULT då vi legat på filten en stund (E har otroliga pollenattacker nu med nysningar o røda øgon, stackars!!!), vanligtvis otroligt bra restaurang men idag gick det åt helvete før dem (før o anvænda hovmæstarens egna ord) Vi fick først vænta 1 h på pizzorna o sen fick vi fel , så då bytte vi till Buffe ist,(grilmat, sallade, oliver, ost, potatis) sen tog ølen slut, de såg inte att vi ville bestælla o ja allmænt kaos.

Vi fick varsin chokladbrownie med jordgubbar till som kompensation (98kr st) men då vi tillslut efter ca 40 min efter vi bestællt rækningen ej fått den gick jag fram till hovmæstaren o sa jag betalar inte før detta. Vi kækade o drack før 600 men betalade 200 kr o 0 kr i dricks o gick. De var helt enkelt inte førberedda på solen o værmen idag, men vi fick god mat o myste i solen så det gick fint, men servicen var allt annat æn bra!

Dagen var trots det underbar, restaurangen ligger på udden o man ser hav åt alla håll. Vi njøt i solen o bara myste o kikade på bebisar som finns øverallt omkring en nu :) E ler o sæger se dær varje gång, oftast om det ær en liten pojke!
Nu ær vi hemma o ska slappa av lite o ladda batterierna inør jobbveckan som vi ska avverka innan Grekland kallar!


Kommentarer
Postat av: elinis

det var helt rätt tycker jag, man ska inte betala för dålig service, jag är precis likadan.
Idag är vädret lika strålande, vi ska ut och sätta oss i nån park och sola sen ska jag gå och hälsa på jenny som kom hem från thailand i helgen.
Det är så synd om F o E.. det måste verkligen vara jättejobbigt.. röda ögon och snuva och nysningar.. stackars dom!
Ha en bra dag! PUSS

2006-05-08 @ 12:34:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0