Jaaaa

nu har jag klarat av månadens jobb, skønt!

Så då kan jag ta långhelg utan dåligt samvete. Nu vann jag 250 kr i presentkort på senteret hær vid jobben, kan handla klæder eller skor osv...men jags ka på Ica o shoppa tvål, mjølk o annat :)

Hemsideadressen ær

homepage.mac.com/josefine.nordstrand



Kommentarer
Postat av: elinis

jättefina bilder, kul att se magen som växer! jag älskar grekland!! Det är verkligen speciellt. Jag kan inte förstå att det är mindre än 3 månader kvar nu!! :) Jag såg att överkastet blivit en tavla, det var ju bra! har du använt nåt mer därifrån, typ den där tunikaaktiga grejen?
själv gick jag på myrorna här idag, hittade ingenting.. jag har så svårt att hitta på studentpresent till syster, har du något tips?
hon flyttar hemifrån 1/6! hon och andreas har hittat en lägenhet på sjögatan hemma i svall, såå kul för dom! :) hur länge kommer ni stanna i sundsvall i sommar? jag kommer hem 11 juli men antar att ni inte är kvar då?
Idag har jag varit på stan och letat present åt syster och köpt morsdagspresent.. det är kallt och blåsigt här.. :/
vad tycker du om jessica som bbvinnare då?
puss puss love u ta hand om er!

2006-05-24 @ 22:45:22
Postat av: Joss

Heej! Tack så mkt, ja jag længtar massor efter prinsen nu, han sparkar o buffar hela dagarna o nætterna nu :)

Tunikan har jag provat men inte haft ænnu den ær lite stor, men ska ha den m min svarta spetsleggings o ett linne tænkte jag någon varm dag!

Pappa mmsade mig bild på møsspåtagningen o frågade om jag minns, galet va gumman!!? Present, en blender? Som hon kan mixa drinkar, glassdesserter o guacamole i kanske? Alltid bra o ha, o fint! Så kuligt før dem att de ska bli sambos, ær superglad før hennes skull.

Haha jag har firat Mamma två ggr på "fel" morsdag, først på den norska o sen på den grekiska men nu på søndag ska jag nog pricka riktigt. Vad køpte du?

Jessica skulle vinna det visste jag men hon ær ju galen, stackars flicka :)

PUSS ælskar dej!

Just det om jag mår bra o alt går enl planerna så blir vi i juli de 3 førsta veckorna = du får se mig høggravid :)

2006-05-25 @ 09:06:31
Postat av: elinis

hej snuttis! guuud vad bra att du fortfarande är kvar när jag kommer! vi får fixa en reunion m alla som är hemma eller vad tycker du?
blendern var ett asbra tips men andreas har redan en, bartender du vet! så jag antar att det får bli pengar eller presentkort på ikea, det är sånt hon önskar sig till lägenheten.
köpte en jättefin vit linneklänning som jag tänkte ha på hennes student, men det kommer säkert vara alldeles för kallt (typ8+) så jag kommer nog inte kunna ha den tyvärr..
jag köpte en pocketbok och trisslott till mammsen, dom ska ju köpa hus i spanien så hon önskar sig nog pengar, hoppas hon vinner haha! hon kommer dock inte få den förrän på måndag, glömde bort att det var kristihimmelsfärd igår.. man blir helt utanför sammhället när man är sjukskriven!
F är och köper pizza nu, min GImetod går sådär.. långsamt och svårt att säga eftersom vi inte har nån våg och jag orkar inte hålla på att mäta och greja.. men jag märker inget på kläderna iaf.. gi är nog ganska ineffektiv på mej haha!
nej nu ska jag locka håret, fest ikväll!
puss gumman längtar till att få se dej höggravid!

2006-05-26 @ 17:58:35
Postat av: Joss

Ja jag kommer væl hænga en del m E o familjen men vill absolut møta alla kanske i andra former æn en fest bara :)

Jaha en blender har dem, ja men ikeakort ær ju jættebra funkar alltid! så skoj m hus, har de redan ett som de ska sælja också?

Jag får testa alla metoder då fettet ska bort sen jag hihi så testa gi før mig o utværdera :)

Pyss o kram ha så kul ikvæll hær ska de slappas efter timmar av shopping!

2006-05-27 @ 18:56:23
Postat av: elinis

absolut inte fest, det var inte så jag menade men lite lugnt mys och catching up! annars kanske du o e och jag o f kan fixa en middag eller nåt!
har nyss ätit förrätt (nån skagenvariant utan toast) och grillade kycklingfileer med sallad till, så gott, jag var riktigt hungrig! nu ska vi mysa i soffan och se film!
love your shoes by the way!!
puss puss love u ha så mysigt med mamsen!

2006-05-27 @ 20:26:32
Postat av: joss

Guuud va gott det læt, jag sitter hær med mig morgonhunger :)

Absolut vore en middag supertrevligt, så får de møtas också!!

Ælskar dej, ja skorna va lite galna men så søta m blomman, midsommarskor!

2006-05-28 @ 09:13:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0