Latte hjælper

liiiit mot trøttheten. åt en god fisksoppa på lunchen o nu ska jag køra på sista timmen. Ær i budget o ska bara sælja før 9000 så ær jag supernøjd med min insats denna månad trots semester o allt!

En god nyhet ang semesterpengar fick jag igår då jag låg o vilade hemma, chefen ringde o berættade att jag får utbetalt semesterpengar av jobbet det år jag ær borta jippie, annars ær bara 12 veckor tror jag det var av hela året semestergrundande....Vilket hade gett mig semesterpengar på 3000kr, no thanx! Nu ær jag jættenøjd!

Vi har fått ledigt på midsommar så torsdagen innan åker vi hem o bor hos syster o jag hoppas de ska ha knytisfest så E får uppleva midsommar! Vi ska nog svika Klingsta i år o testa Norra Berget på dagen tror jag, får se!

Imrogon ska vi ha bad tastedag på jobbet haha alla ska vara fult klædda, bild kanske kommer :)

Kommentarer
Postat av: Suzanne & Lilla Ida

Norra Berget är verkligen jättemysigt på Midsommarafton =) Vi var där förra året, jag var stortjock (Ida föddes bara några dagar efter midsommarafton) och det var lite jobbigt att gå upp för backen. Men det är helt klart värt det!!

Tror att Eivind kommer att tycka att det är jättefint på Norra Berget!!

2006-05-30 @ 12:37:21
Postat av: Joss

Vad bra, vi tar nog bilen :) Då ses vi førhoppningsvis dær om ni ska dit igen? vore jættemysigt!

KRAM på er båda!

2006-05-30 @ 13:59:17
Postat av: elinis

hej gumman! jag hoppas verkligen att ni får en fin och riktigt svensk midsommar med alla tillbehör!
fina bilder du satt in i albumet!
jag är less för att jag hade bokat fel i tvättstugan, skulle bokat nu på dagen men bokade kväll (när vi ska till västervik) så nu blev det inte tvättat nåt.. jag hade tänkt köra alla mina sommarkläder jag har plockat fram!
jag tycker du är så duktig som lyckas så bra på jobbet trots trötthet!!
du kommer bli världens bästa mamma!
puss LOVE U

2006-05-30 @ 14:39:02
Postat av: joss

jobbigt o ej få tvætta.... tack sweetie du ær fab! ja jag kør på nu sista månaden sen slipper jag va duktig mer hihi :) puss

2006-05-30 @ 18:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0