Vi njuter

Helt underbara dagar i vackra Grekland, 24 grader o mycket vind! Men det ar perfekt nar jag har magen att tanka pa, han sparkar en del da jag ligger pa ryggen,men har alltid massa stotte sa jag inte ligger rakt ner, kuddar bakom ryggen o sjal pa magen!

Hotellet ligger vid stranden o de ar valdigt gastvanliga, alla fragar om hur langt bebisen ar pa vag o ALLA sager att det blir en pojke. Vi lever i synd da eftersom vi ej ar gifta :) Men vi pratar mycket om brollopet vi ska ha sen, da LIllis blivit ett ar sa ser det ut som om han far se sin Mamma o Pappa gifta sig!

Maten ar supergod, lamm o tsatziki *mums* Massa glass o melon i mangder! Vi ligger mest vid poolen o laser, badar o vilar. Nykarare an vi ar nu kan vi nog inte bli!

Vi har pratat en del om framtiden, semestrar med alla i vara familjer som vill folja med. En sommar kanske eller Thailand over jul med de som vill,  nu nar min sida av familjen bor sa langt borta som de gor! Ska bli skont att komma hem i sommar o mysa med familjen, ligga pa Pallviken, visa E Gatufesten o Spikarna, Bergafjarden....

Varfor jag nu sitter pa internetkafe ar for att vi vantar pa att Championsleaguefinalen ska borja. Jag ar  lite  trott o klockan ar en timme mer har, dvs matchen borjar 21.45, men det ska ga bra! Ar lite kluven,E hejar pa Arsenal o jag har ju sett Barcelona live men far nog halla pa samma som min kara :)

Klader: vita linnebyxor,vittlinne, gra vringad mystroja guldisarna

Kommentarer
Postat av: Sofie

Jossan, du höll på fel lag =)... men jag är glad att ni har det bra och hoppas att fler än Lillis får bevittna bröllopet. =) puss

2006-05-17 @ 23:49:31
Postat av: Hanna

hej josefine! Grattis till din blivande son? =) och man, ;) vad roligt för dig, mamma berättade att du var gravid för nån vecka sen, såg att magen blivit stor :) gud vad roligt!! tänk att man kan se bebisen inne i magen såväl, fantastiskt! ja, vill bara säga det. hoppas att greklandresan är bra och livet i norge- själv åker jag till malta om en vecka med anton. ska bli skönt =) Hade gott. Många kramar! mamma hälsar så gott =)

2006-05-18 @ 17:45:55
Postat av: Anki

Hej! Jossan! Va mysigt ni har :) Här har vi snusat på en bebis idag, Maria va in. Hon har fått en supergullig liten "sessa" som heter Sabina. Ullis blev lite sjuk,,,kanske hon å Mats måste slå till! :) Ha en fortsatt fin semester! Många kramar, Anki

2006-05-19 @ 11:42:35
Postat av: elinis

Hej gumman!
Det låter som ni har haft det toppenmysigt! Tid att bara prata och planera framtiden för er 3, det låter underbart, jag är så glad för din skull!!
här är det kallt och trist, jag skippade att följa med på tennistävling i tranås idag, regn regn.. och det skulle vara utomhus. kanske imorrn.
Har ni fått nån färg då?
Det känns lite trist att missa g-festen, men jag bestämde mej för att stanna i spanien en vecka till, men F åker hem och ska gå, han får krama dej från mej om ni ses!!
PUSS hälsa E

2006-05-20 @ 16:13:34
Postat av: Joss

Sofie: Jag vet, jag var kluven dær men sa att B kommer vinna o Ars førlora men jag høll lite på Ars då....Jaja matchen va skoj o se :) Puss i juni ær vi ju hær så koooom! Hælsa Jon!Puss o du såklart du ska va meeed dummer!

Hanna: Hej, ja tack så mycket ja en bebis ligger o væntar på oss nu, eller vi væntar på honom! Vem ær Anton? Ska ni på semester eller jobba? Kul o høra ifrån dig hælsa tillbaka till Lotta!
KRAM

Anki: Ooh en bebis ja den dagen hon slår till jublar jag :) Hur mår du?? Puss

Elin: Ja vi har haft det helt toppenbra! Synd att du ej blir hemma men vi får ses nåt?? PUSS hur ær axeln nu då??

2006-05-21 @ 18:42:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0