Ännu en skön dag!

Ännu en skön dag!

Njuter på i härliga soliga dagar med +grader! Jag mår mycket bättre idag, sov så länge jag kunde tror vi kom ur sängen vid 10.30 tillslut. Sen prommade vi i parken med Frogermammorna som jag kallar oss o satt ute o fikade i parken, cappucino o tonfiskbaguette men jag åt typ inget o det såg killen inne i cafeet. Söt som han va kom han ut med en croissant åt mig, frågade om det var för mkt lök o jag sa ja! Så fick jag den :) GULLIGT! Tur att jag dricksade hela 9 kr i kassan då jag betalade, haha. Det var inge mycket men vi betalade liksom vid en disk o då blir det oftast lite dricks eller ingen. 

Nu har Elian nyss käkat o vaknat, ligger på mage i min famn o nu kikar jag ner o ser att han ligger o blundar haha, sötnosen! Mina bröst mår bättre, ska verkligen undvika tryck mot dem så ska jag nog slippa mer ont. 

Ikväll kommer Viktoria förbi en sväng o vi ska se filmen En Geishas memoarer. Just ja, shoppade lite på vägen hem, en fotbollshandduk, fotbollsfilt med tillhörande fotboll, gardiner till v-rummet ( enkla beiga kortare så man slipper täcka elementet o slipper allt damm i dem) , handdukar o tvättlappar i form av djur. Just ja en prinskudde också! E kommer bli överlycklig då han ser alla fotbollsgrejjor. 

Satte på ben på vår 160 säng också o nu har Elian den i sitt rum som leksäng så länge, kanske har kvar den över dopet också, den är ju perfekt som gästsäng då.

Nu ska jag lägga ner en sovande kille igen!
E jobbar över till 17 o ska handla mat inför morgondagens fältkväll härhemma. Lasagne, sallad, paj o glass ska jag fixa till 10 pers. Världens bästa fru var det du sa Eivind? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0