NU

sitter jag med två mackor efter att ha nästan sågat igenom tidernas största bröd som vi köpte på bageriet idag :) GOTT! Efter stränga uppmaningar ifrån min mor att äta mer så ska jag kvällsfika! E lägger Elian o jag ska slå in lite mer julklappar!

Dumt att lägenheten som Eivinds pappa renoverat som min bror o familj ska bo i har blivit utan varmvatten pga nåt fel i det nygjorda köket. Så de måste riva ut köket o lägga om allting, men innan helgen hinner de inte. Dumma hantverkare. Men jag hoppas de tycker det är ok att duscha här på fredagkväll o lördag!

Snart är nästan hela familjen här, det ska bli sååå mysigt! Längtar massor efter er allihopa. Satt o pratade på kafeet om Charlotte idag, vad fin tmail jag fick imorse o jag började storgråta. Usch jag är känslig nu speciellt då jag ammar, tårarna rullade o jag är så ledsen att hon ej ska närvara på dopet samtidigt som hon är med mig vart jag än går. Vi har varit bästa vänner sedan vi var 6 år gamla o nu bor hon på Hawaii o studerar till journalist, hon är så duktig o jag är så stolt över henne!

Det ska bli så skönt att va hemma o fixa imorgon hela förmiddagen ända till 14.30 o inte stressa iväg. Hinner vi ( jag o Mormor) ska vi också vaxa benen innan helgen. Men vi sover ju gärna ganska länge tror jag ska ställa klockan på 9. Nu vill E att jag ska komma o lägga mig men jag är inte så trött, känns som jag är uppe i varv hela tiden.

Planer i helgen ( har jag skrivit det en gång tidigare?)
Fredag: 
Syster, Bror o Pappa kommer. Lasagne o mys hos oss. E kör upp bror m familj till lght på kvällen.
Lördag:
Mammas Ingemar kommer. Vi möts här på Majorstuen ( bror o fam kan ta tbanan hit!) o vi promenerar ner mot stan allihopa o kanske på Aker Brygge, fästningen kanske o lite i stan kanske. Lunch ute eller något o sen tacos hos oss på kvällen. Hoppas alla tycker det låter bra.
Söndag: 
DOP! Sen mat o dryck hos oss!
Bror o Mormor o Ingemar flyger hem.
Måndag:
Syster o Pappa åker hem.

Nu ska jag slå in någon fler julklapp o försöka somna....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0