pAuS

Igår skrev jag som vanligt i min blogg, det JAG tyckte att  jag skrev var om hur hemskt det ær med barn som dør, i eller utanfør magen. Att jag varje dag tænker på min kompis som upplevt detta. Att det DÅ med tankar som går åt Ænglamammor ær SJUKT att man tar bort liv i magen det KÆNNER JAG.

Har ingenstans førsøkt uppmana till en diskiussion før eller mot abort. Jag vet om en tjej som med ett av mina ex tex blev gravid o gjorde abort. Kanske før att han fortfarande ælskade mig? Kanske før att hon kænde att det aldrig skulle bli dem? Kanske før att hon tog droger, eller han? Jag vet inte mer om detta o tænker inte spekulera mer. En kondom KAN spricka, p-piller KAN trots allt låta kroppen bli gravid. Det sa min tant på ungdomsmottagningen åt mig då jag fick p-piller, ganska ung. Hon læt arg o sur o sa :
Ær du redo att ha sex så ska du vara redo att ta hand om ett barn.

Det kan låta brutalt o jag vet att folk har one night stand o att alla sjælvklart inte VILL ha barn med dem de har sex med. Men det KAN ske. Jag ær glad att den tanten sa så åt mig før jag har tænkt på det ofta o då jag blev gravid efter att ha slutat med p--piller så tog det ca 7 dagar. Jag ær øverlycklig øver att jag haft møjligheten att få barn. Det ær vad jag egentligen ville førmedla. Att livet ær en gåva oavsett om det inte riktigt "passar" før dig att ha barn just nu!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Va fint skrivet av dej!

2006-11-14 @ 11:59:07
URL: http://kompisarna.bloggagratis.se
Postat av: Emelie

Verkligen fint skrivit!! Har läst din blogg länge nu och är så facinerad hur du kan uttrycka och fängsla läsare så som du gör! Ang det du skrivit nu håller jag med dig! Jag har inga barn men vill inget hellre än ha, men den dagen jag träffar den rätta måste båda vara redo att ta hand om VÅRAT barn... TACK än en gång för att du skriver så bra KRAM

2006-11-14 @ 12:23:17
Postat av: Linda

Hej!
Är helt fast i din blogg. Hittade hit förra helgen o har läst varenda inlägg (i princip) under hela din bloggtid och under hela din graviditet. Äslskar bloggen och bilderna, din blogg är verkligen min favorit. Håller med dig och förstår dig helt rätt, hoppas jag, i det där inlägget du skrev som väckte "debatt". Ville bara att du skulle veta det. Men så har jag en fråga till dig. Var din graviditet planerad och hur länge hade ni varit ett par innan ni i så fall bestämde er för att skaffa barn? (Du behöver givetvis inte svara, det är bara jag som undrar o är nyfiken).
Kram Linda

2006-11-14 @ 12:43:19
Postat av: Sara O.

Väldigt vackert skrivet:-)man känner igen sig själv..och jag håller med dig hundra procent!..Det ÄR SJUKT att man tar bort liv i magen!!

Själv fick jag två missfall efter varandra..den ena var i vecka 24..och den andra i vecka 22! två FINA pojkar! Det var en hemsk upplevelse..Men jag gav inte upp..och tänkte så här att livet är jobbigt men kanske kommer lyckan nån gång tillbaka..och nu sitter jag med underbar man och 4 FINA,fina barn :-)
Ett barn är ju den finaste gåva man kan få ..OCH Den finaste gåva föräldrar kan ge sina barn är kärleken till varandra..
Ha en bra dag :)

2006-11-14 @ 12:49:32
Postat av: josefine

Vad fint ni skriver, glad jag blir :)
Ska svara då jag kommer hem, ska springa iväg nu när lilleman sover i vagnen så vi ska ut på stan lite :)

2006-11-14 @ 12:49:35
Postat av: Therese

Håller med dig i allt det fina du skriver gumman =)

Puss o kram

2006-11-14 @ 14:13:28
Postat av: josefine

Veronica: tack så mycket!
Emelie: tusen tack, o lycka till då det är dags för bebisverkstad!!
Linda: Vad kul tack så mkt! Nyfiken får man va o vi möttes hösten 05 o jag tror det var kanske efter 5-6 v vi bestämde oss, ja det var rätt helt enkelt o allt gick fort!
Sara O: Jag vill säga grattis o beklagar på samma gång. Man kan aldrig förstå smärtan du bär på, du har dina två vackra små änglar so finns med dig vart du än går. Så härligt att du idag kan stoltsera med titel lycklig o stark fru o mor till 6 barn!Ha en fin dag du med *kram*

2006-11-14 @ 14:13:33
Postat av: Linda

Det var så lite så. :) Oj då. Ja, det kallar jag verkligen fort! Men ni verkar vara en så underbart fin familj, glad för er skull. :D

2006-11-14 @ 14:32:10
Postat av: josefine

Sara O. : Ja visst kan det gå snabbt om man känner känslor man inte känt tidigare! Tack så mkt, det värmer! Överraskande nog så har 4 av de 7 mammor jag mött i gruppen i närområdet varit tillsammans med pappan i max 1,5 år NU. Så jag tror det finns en riktig man därute för alla (eller kvinna såklart!) o då man hittat rätt ska man följa sitt hjärta!i vårt fall kunde vi inte vänta längre, det passade så bra för oss då o sen att det gick så snabbt får man bara tacka för. Det kunde ju ha tagit längre tid!

2006-11-14 @ 14:36:28
Postat av: josefine

Sorry det var Linda jag svarade sist :) Ser nämligen bara kommentarerna i min admin än så länge så jag kom ihåg fel namn :)

2006-11-14 @ 14:38:39
Postat av: Linda

Jo, ni hade tur. Vissa försöker ju i år, usch. Och lille Elian (för det är väl sonen(!), blandar nämligen ihop dina E:n) är så söt. :P

2006-11-14 @ 15:45:48
Postat av: josefine

Linda: Tack!! Han är min lilla gobit o visst är det den lilla av de två E jag älskar! :)

2006-11-14 @ 16:10:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0