Planen

är att försöka träna 2 gånger i veckan o evenuellt lördag om jag har lust o Elian käkat mkt innan jag går, han äter väldigt mkt på morgonen så går jag 11 kan det vara lite kris, men får pumpa. Jag är en tjej som egentligen tycker powervalks ger mest. Skönt att vara ute i luften, slippa passa tider o rensar huvudet. Men att kombinera barnvagnspromenaderna med styrka o lite kondition på gym ger också resultater! Samt ger mig egentid. 


Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Oh, ja... kom dig ut lite själv... även om man myser och tycker det är svårt att lämna sina älsklingar så tror jag ändå man tjänar på lite tid för sig själv! Jag skulle vara supermamma (hade ingen lust att lämna hemmet eller eg Oscar???) och se vad det resulterade i?! Men nu tar jag alla chanser jag får och världen rasar inte samman för det och Oscar och pappa har det så mysigt! :)

2006-11-29 @ 20:16:26
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: josefine

ja jag vet, kände det nu! Elian har varit mammig men jag behöver någon kort stund här o där för o kunna va en ännu bättre mamma, med muskler hehe :) Mår du bra? Längtar? Ska ni fira julen här va?

2006-11-29 @ 20:34:09
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Anonym

Nej, vi firar hemma i Sverige i år! Var här i Drammen, tom hemma hos oss förra året! Det var mysigt men gör lite ont i traditions-anna-lena ;) Jag mår bra! Lite trött men mera avslappnad än under förra graviditeten. Har inte lika mycket tankar och panik om födseln som då! Skönt! :) Vet ju att det inte är farligt... fast det gör ONT Hi hi... Och ja... längtar massor efter bebis! Är förresten antagligen en liten tjeja! :) De såg en vad som antagligen är en snippa?! :) Jag grät av lycka! :) Ska ni fira i Oslo?

2006-11-29 @ 21:07:33
Postat av: josefine

ååå grattis en liten jente =) ja vi startar nya traditioner ;) nästa år blir det Åre som ifjol!

2006-11-29 @ 21:12:49
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0