Se film med bebis

Elian låg först på Pappa o kikade på sin nya fina randiga kanin o sen käkade han, bajsade, bytte blöja o kissade igen. Ville somna så jag vagnade honom i hallen. Att då när han sover bara slappa är liksom inget alternativ för mig så nu har vi nästan städat hela lägenheten, bara några rum som E ej kunde dammsuga då Elian sov. 

Nu: se klart filmen!

Kommentarer
Postat av: Idha

Du låter som jag, varför kan man inte bara slappna av o sänka ambitionerna lite?? Men jag kan omöjligt lata mig om hemmet är i kaos.

2006-11-23 @ 20:56:28
URL: http://idhaedstrom.blogg.se
Postat av: josefine

Samma här,men E är bra ja allra bäst att få mig att ibland slappna av. Om han pussar mig på rätt sätt så låter jag mig ibland dras ned i soffan o se klart en film UTAN att städa =) Men vi tjejjor måste nog sakta ner lite o ta vara på stunden I ETT RENT HEM DÅ! =)

2006-11-23 @ 20:58:02
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Emman

Varför inte dammsuga i rum nära bäbis? De är vana med ljud ikring sig och det är ENBART föräldrar själva som gör detta till en ovana genom att undvika. Alla gör ju givetvis sam man vill men man ställer till det ordentligt för sig själv.... Mysig blogg i övrigt. Trevlig kväll.

2006-11-23 @ 21:02:54
Postat av: josefine

Tack! Jo vi dammsög alla rum förutom det rum jag ammade i o på dagen tar vi ingen hänsyn så men på natten ska det vara natt här hos oss, dvs mörkare o ingen dammsugning i sovrummet =) Elian sover gott i ljud han, men jag tror inte att det bara är vi som skapar de barnen som reagerar på ljud. Alla barn är olika!

2006-11-23 @ 21:10:34
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Emman

Ja absolut är alla barn olika, kanske skulle ha uttryckt mig på det vis att det OFTAST är vi föräldrar. Menade absolut inte som ett påhopp på ert föräldrarskap. Tycker ni verkar vara en fin & harmonisk familj, var mest skrivit som ett tips oss småbarns föräldrar emellan..

2006-11-23 @ 21:38:39
Postat av: josefine

Ingen fara jag förstod nästan hur du menade =)

2006-11-24 @ 00:16:03
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0