Söndagsstek!

Jättesmarrig middag hos Farmor, lamm, potatis, morötter, lingonsylt o sky. Sen glass till efterrätt. Älskar att umgås med familjen o alla är så goa med Elian. Är väldigt glad att vi har gjort detta, har fått så mycket ut av att bara ha tagit steget att flytta till Oslo. Det var nog ödet!

Nu är det Pearl Harbor som jag sett MÅNGA gånger men det är så härlig musik o jag gråter varje gång. Elian sover o E har dammsugit.


Kommentarer
Postat av: alexzandra

Tyckte jag kände igen musiken på tvn, såg precis att de va pearl :D gråter oxå som en tok varje gång. Ah, du är nöjd med väskan? då blir säkert jag de oxå. den står här brevid mig. hehe...

2006-11-26 @ 21:38:17
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: josefine

Ja jättenöjd, lätt är den också tom o jag har haft min ett år nu o rest en del med den!

ha en fin kväll!

2006-11-26 @ 22:04:15
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Anna

Vilket fint inlägg! :-) Önska att jag oxå hade en familj nu..

2006-11-27 @ 16:42:56
URL: http://minialp.blogspot.com
Postat av: Suzanne

Tänkte att jag skulle berätta en liten story ang kommentarer om magen efter graviditet och födsel...

Ida var yngre än 1½ månad och vi var hela lilla familjen på stan för att hitta kläder åt mig som jag skulle ha på henne dop 2 dagar senare. Jag var väldigt deppig, hade många fina kläder men endera var de för stora (mamma-kläder) eller så var de för små (kläder jag hade innan grav och som jag önnu inte kom i). Kände mig som världens lyckligaste eftersom Ida var född, hon mådde nu bra efter sina 2 första hjärtoperationer.

Osså möter vi iallafall ett av Antes x på stan. Hon frågade Andreas hur det var, och Ante förklarade att det var synd om mig som var deppig över att jag inte hittade några kläder som satt bra. Gissa vad den otroligt dumma "bitchen" gör då?? Jo hon stövlar raka vägen fram, frågar hur jag mår, tar mig sedan på magen (!!!) och säger: "Nämen, vad är det här då?? En degmage?"

Vi blev så chockade att vi inte visste vad vi skulle svara. Jag sa Hejdå ganska så snabbt, gick raka vägen till bilen där jag fullkomligt bröt ihop!! Hur är det möjligt att man är så DUM att man säger en sån sak??

2006-11-27 @ 19:38:00
Postat av: josefine

Ja idiot är det enda ordet som passar! Herregud. Snacka om att Ante måste ännu en gång ha tänkt att han valde rätt dam =) Puss sweetie!

2006-11-27 @ 19:45:19
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0