egentid

Nu lægger en trøtt storE Elian, jag passar på att blogga lite till idag. Mormor har lagt sig o ljusen ær tænda, æskar verkligen vårt hem!!! Ska strax krypa ner jag med så man orkar med morgondagen. Min mamma frågade igår i telefonen om jag kænner mig trøtt o Eivinds mamma frågade också før ett tag sen. Men svaret ær nej, inte alls så farligt trøtt jag trodde jag skulle vara.

Ibland får jag sova en hel natt ca 7h, om jag matat honom tilræckligt annars vaknar han o kækar. Men han ær så underbar o vi har så mysigt på dagarna så jag bara lever på lyckan! Nu ler han, ær med o vill se på saker. Ligger o ropar o pratar med sig sjælv i babygymet (løp o køp! :))

Imorgon ska jag på min efterkontroll efter fødseln kl 12.20 sen om fint væder ska vi promenera o dricka cappuccino jag & mamma! På fredag tar vi bilen o åker till Sognsvann o på Ikea.

Nu ropar en øvertrøtt Elian på Mamma....

-Jag ær nog lite hungrig trots allt Mamma...KOOOOOM!



Kommentarer
Postat av: Maria

Jag håller med om att lyckan till barnet ger en enerig som man kan leva länge på!

2006-10-12 @ 15:48:22
Postat av: karin

åhhh., läste inatt inläggen för en och en halv månad. har inte haft internet för vi har flyttat till ny bungalow men nu äntligen!!!! Det låter som om du har det helt underbart! kan du sända din adress till mig så jag kan skicka ett kort? Bättre sent än aldrig..... ;) Saknar dej gumman
Har pratat om barn med Markus i flera månader nu så han e hur trött som helst på bebis snacket. Men du vet.., jag börjar ju bli gammal.. hehe
Han var trött på mina humörsvängningar så han bad mig sluta med mina piller. Det gjorde jag och har nu sååååå mkt mens och migrän.. usch.
Men jag behöver knappt oroa mig för att bli gravid för sex lyser med sin frånvaro. Men det blir väl bra när vi väl har det antar jag. Nej, nog med skitsnack!
älskar dej! ge Elian en puss från mig!

Postat av: Joss

GUMMAN! Så det kan bli bebis :) sååå kul!! Fint kort på er!
Adress: Åsaveien 7a 0362 Oslo.

Ælskar dej med o JA det ær underbart!!!PUSS

2006-10-12 @ 17:14:35
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0