Glömde

att skriva ett stort TACK igen för alla kort, presenter o lyckönskningar/välkomnande sms vi fått i samband med Elians födsel, det visar verkligen vilka som bryr sig o tänker på oss(då inte främst presenterna men att ni bryr er ordentligt, det känns viktigt då man får barn att omgivningen också blir glada för själv har man aldrig varit så lycklig tidigare o det är stort o man vill dela det med alla, iaf jag....! 

De som inte har barn idag kommer en dag att förstå vad jag menar! O de som inte förstår  o inte försöker väljer jag tyvärr att lägga lite åt sidan, de som inte bryr sig tillräckligt mycket eller blir avundsjuka...ja de kommer en dag att förstå! Då väljer jag att dela detta fantastiska med min kära o dem som bryr sig. Kanske flummigt inlägg men det är många känslor som kommer då man skaffat sig en egen liten familj. O jag kan inte förstå hur man inte kan bli glad för någon annans skull...det är bara väldigt sad tycker jag....men men har insett att livet är fullt av människor som kommer göra en besviken, tycka annorlunda eller helt enkelt vara dum. Då gäller det bara att välja själv hur man ska hantera det, jag hanterar det med magkänslan!

Satt o skrev in alla förstapresenter i hans bok o insåg att oj så mycket fint vi fick! Blev lite sentimental, men nu är det sovdags! E borstar tanden så jag ska hänga på.


Kommentarer
Postat av: Ina

Har haft en mycket trevlig läsning en stund nu.
Hittade hit vi någon länk ( som jag inte kom i håg just nu).
Läste att du ursprungligen var från S-vall, jag bor där nu så det gjorde läsningen extra skoj.
Jätte fina bilder, underhållande skrivet och naturligt vis har du en ursöt baby. Väldigt avundsjuk, kan faktiskt tänka mig att öppna baby verkstaden igen innan jag blir för gammal.
Kommer tillbaka fler gånger och smygläser och lämnar ett och annat spår efter mig.
Ha en trevlig helg / Ina

2006-10-20 @ 10:29:53
URL: http://fyrabarnsmammans.blogg.se/
Postat av: joss

Tack så jättemycket o detsamma, helg är härligt men här spöregnar det....blä! Hoppas du trivs i Svall.
KRAM

2006-10-20 @ 11:10:28
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Suzanne

Så sant så!!
När Ida föddes och dessutom föddes sjuk och allt annat som hon och vi tvingades gå igenom så sattes våra vänner verkligen på prov. Tyvärr måste jag säga att många "vänner" föll bort från listan, mycket tragiskt tycker jag!

KRAM gumman

2006-10-20 @ 11:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0