Härlig lördag!

Härlig lördag!

Det blev prommis till Baker Hansen på StHanshaugen imorse där vi åt stor frukost, focaccia med parma o mozarella o massa grönt, smoothies ( jag blåbär o E hallon) o två lovely cappucinos! Ett äldre par berömde E för att han var så duktig med Elia....hmmm sött men hallå?? Tror ni jag får höra varje dag att jag är duktig av främlingar? Dont thinks so, men det va mys iaf o skönt o ha E på dagtid o hinna med sånt. Sen gick vi hem, jag hoppade i vattenpölar för o testa o stövlarna är som då man va liten man är odödlig igen =)

Tog bilen till Oslo City ( ett shoppingcenter) o där var alla fjortisar i hela Oslo tror jag men vi lyckades shoppa det vi var ute efter på Bertoni så nu är vi 
*en snygg kostym
*två fina skjortor ( en brun o en blå) 
*en brunsvart kappa(säger man så om killars jackor som de har typ som finjacka??)
*halsduk o vantar i svart 
RIKARE
o alltör många tusen fattigare....haha jag sa att nu har mina bägge E fått mycket nya saker o jag inget, då pekade E på mina stövlar. Haha ja de är ju mest för att kunna gå med vagnen, inte det jag helst skulle köpt men jag gillar dem!

Just ja dagens nono: ena hjulet på vagnen va tomt då vi skulle hem, Elian hängde hos pappa i selen så vi märkte det knappt....Måste fixas!!

Kommentarer
Postat av: Lina

Tror man säger rock om killars kappor =) Annars vill jag bara säga att din blogg lyser upp många trista dagar, även om det är lite klurigt med norskan ibland! Hoppas du inte har något emot att jag länkar till din blogg från min!?

2006-10-21 @ 16:38:41
URL: http://linalindstrom.blogg.se
Postat av: joss

rock där var ordet TACK! absolutely not, jättegulligt! Mitt liv är jag väldigt nöjd med men tänk allt som sker som jag INTE bloggar om hihi. ha en strålande lördag!

2006-10-21 @ 16:45:05
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0