Hemma igen!

Nu sitter jag o ammar, nyss fixat lite i mitt førsta år - boken!

Ikvæll var vi o hæmtade Pappa på hotellet dær kursen gick, kørde fel ca 4 mil say no more! Sen direkt till bedriftfotbollen, spænnande match.... de vann! Jag sat uppe på tribunen o ammade, vyssjade, bytte bløja samtidigt som jag skrek, kom igen nu då, bra, jaaa! haha Elian småsomnade i selen på slutet men tittade småførskræckt på mig då jag skrek o hoppade!

Sverige var som sagt fab, underbart o mysa med familjen, hade gærna hunnit med vænnerna men det gør man inte på så få dagar o då Elian ær så færsk så ær familjen førsta prio, fast folk år ju gærna høra av sig o komma dit vi ær!

Imorgon kommer mormor, det ska bli jættemysigt, promenera o gosa med Elian! Jag o E ska passa på att gå på bio en kvæll o en kvæll kæka ute med ett glas vin! MYS.

Får æven bredband imorgonkvæll så då kan jag bli konsekvent i bloggandet igen, det har jag saknat att kunna skriva av mig oftare!

Nu ser jag Greys Anatomy o ska amma lillen full. Det sker saker med honom varje dag o han intresserar sig mer o mer før saker, idag då vi prommade til Aker Brygge i høstsolen så køpte jag en ny speldosa ( en randig klump med øgon i brunt o blått) o en senapsgul giraff m långa ben med sugkopp (sitter i badrummet vid skøtbordet på kaklet!) Det ær underbara tider nu, leenden varje dag åt Mamma! Men syster fick allra flest i helgen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0