Hormonspiral

insatt  nu så ingen ny bebis ænnu :) Har ont efter undersøkningen men allt var bra. Hade ej læst att det kunde gøra ont men men. Min underbara gyneolog Dr Winge har tydligen sjuk fru så han kommer nog inte tillbaka på heltid igen....tråkigt med tanke på att jag varit supernøjd med honom under hela graviditeten.

Jag o Mormor har strosat omkring idag, promenerat i friska luften o kækat god lunch (tagliatelle, scampi i vitløk i ruccola o tomatsås) o druckit cappuccino, sen vaxade jag benen o nu  ær vi hemma o E kom innanfør dørren før en stund sen. Blir nog innemys ikvæll framfør tvn.

Nu ligger Elian hos Mormor o skrattar i sin nya trøja som det står Make me smile på !



Kommentarer
Postat av: Anonym

vilken gullig text på tröjan!!
får man ha hormonspiral när man ammar?? till mej sa hon att man inte kan sätta in det förrän man slutat... har oxå funderat på det iaf, så skriv gärna å berätta vad du tycker om den om ett tag...
kram idha

2006-10-12 @ 18:40:26
Postat av: Joss

ja ska gøra det, hoppas jag slipper biverkningar! de rekommenderar den då man ammar!kram

2006-10-12 @ 18:45:13
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Anna-Lena

Mmm... när jag satte in min fick jag så ont... nästan som en värk! Jag blev helt vit och läkaren lite orolig? Hon sa att hon hört om det men att det var ovanligt och hon hade aldrig varit med om det själv förut? Så vi är ovanliga?! ;) Jag fick ligga kvar på ett rum och vila i 20 min innan hon släppte hem mig?!

2006-10-12 @ 21:39:55
Postat av: Joss

jo jag läste att man kan må illa o svimma nu efteråt o fattade då att jag faktiskt nästan gjorde det, blev så chockad att det gjorde så ont o att det kändes som på förlossningen! men mår bättre idag! hur har det gått för dig med allt efter? gjorde det ont o ta ut den? hur lång tid innan du blev gravid igen osv??

2006-10-13 @ 10:47:50
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0